Jaartraining Sjamanistisch Systemisch Werk

In de Jaartraining Sjamanistisch Systemisch werk gaan we ervan uit dat alles een ziel heeft, dat iedereen met elkaar verbonden is en onderdeel uitmaakt van het grote geheel. In ons werk nemen we steeds als uitgangspunt het Levens wiel van de 4 Ziel velden. Deze zijn de Universele, de Familie, de Collectieve en de Individuele Ziel. Daarmee fungeert dit wiel zowel als landkaart als een kompas en helpt je om steeds weer te kijken waar je nu staat en hoe jij je verhoudt met elk veld. We zijn namelijk altijd onbewust of bewust verbonden met deze Ziel velden. Overtuigingen, tradities, onopgeloste zaken en trauma uit familie en collectieve velden kunnen nog steeds invloed hebben en ons leven bepalen Waar hebben we dus nog iets uit te zoeken, te omarmen of los te laten? Hoe kunnen we blijven uitlijnen op de agenda van onze eigen ziel? Hoe kunnen we op het eenheidsbewustzijn blijven afstemmen?

FAMILIEOPSTELLINGEN EN SJAMANISME

Familieopstellingen laat de verbondenheid zien van het Familieveld. Bij Sjamanisme is de verbondenheid met voorouders, de natuur en  het grote geheel belangrijk en speelt een grote rol. Deze synthese van Sjamanisme en Familieopstellingen hebben wij Sjamanistisch Systemisch werk genoemd. Zo slaan we een brug tussen deze twee.  Een dieper breder holistisch bewustzijn en heling is hier de gemeenschappelijke grond.

HET LEVENSWIEL VAN DE 4 ZIELS VELDEN BESTAAT UIT:

 • de Universele Ziel in het Noorden
 • de Familie ziel in het Oosten
 • de Collectieve Ziel in het Zuiden
 • de Individuele Ziel in het Westen

De Aarde, de Bron, de Natuur en Great Spirit horen onlosmakelijke bij dit Levenwiel. (ons wiel is geïnspireerd op het levenswiel van Daan van Kampenhout)

Dit wiel is leidend in onze training. We nemen in een vast terugkerend ritueel de tijd om te voelen in de meerdere bewustzijnslagen. Gedurende de training wordt elk veld met zijn eigen thematiek dieper onderzocht door een tijd er mee te zijn en te voelen wat er ligt om aan te kijken en te transformeren. Zo lopen we in 9 maanden het hele wiel rond, maken een zielsreis door alle velden en daarmee komen zo alle aspecten van elk veld aan bod. 

ERVAREND LEREn

De training is vooral ervaringsgericht. Je leert het levenswiel van de vier Ziels groepen door het te ervaren en steeds dieper inzichtelijk te voelen hoe de respectievelijke velden werken en aanvoelen. Je wordt je bewust hoe je in het leven staat en je plek hebt in het grote geheel. Dit doen we door verschillende aspecten systemisch te onderzoeken die daar bij horen zoals de plek binnen je familie, gezin, collectief, de relatie met je ziel en je zelf en de verbinding met de natuur in en om je heen.

Je ontmoet en verbindt je met je eigen ziel en je persoonlijkheid hier op aarde en leert hoe je je steeds weer verhoudt met de andere ziel groepen, de aarde, natuur, Bron/Licht en Great Spirit.

ONDERZOEKEN EN ERVAREN

Je wordt telkens opnieuw weer uitgenodigd om in contact te komen met wie je werkelijk bent. Daarmee te oefenen in het laten zien, voelen en ervaren wat er in je leeft. We bewegen ons samen binnen de veiligheid van de Cirkel waarin we onszelf en elkaar steeds opnieuw ontmoeten. Deze energie van de cirkel staat voor vertrouwen, verbinding, gelijkwaardigheid, oneindigheid en eenheid. Daarmee werken en bewegen we steeds op meerdere lagen/dimensies tegelijk. Het is een reis door veel verschillende bewustzijn niveaus waar we naar kijken.

Dit alles onderzoeken en ervaren we door het werken met sjamanistische rituelen, sharing, inquiry, systemische en natuur opstellingen, healing stones, meditatie, stem, dans en beweging.

Training Sjamanistisch Systemisch werk

WAT BRENGT DE TRAINING JE?

 • Meer inzicht in het levens wiel en de 4 Ziel’s groepen; het familieveld, het collectief, individuele ziel’s veld, het eenheidsbewustzijn, het Universele veld
 • Leren luisteren, voelen, afstemmen en in contact komen met je eigen ziel, met je lichaam en je stem.
 • Verbinding met aarde en de natuur.
 • Meer inzicht in je eigen relaties, je plek in je familie en collectief.
 • Ontwikkelen van je persoonlijke visie, hoe wil jij verschijnen in de wereld.
 • Je ziels purpose, je eigen pad, je eigen wijsheid te gaan zien.
 • Meerder diepere, verschillende bewustzijn’s niveaus ervaren.
 • Een bredere systemische manier van kijken ontwikkelen hoe alles met elkaar verbonden is en hoe jij daar onderdeel van bent en je plek erin hebt.
 • Verdieping, verbinding en kracht ten aanzien van je eigen persoonlijke en spirituele leven.
 • Geïnspireerd worden in je werk als coach door onze methodiek en werken met het wiel.

ONZE VISIE

“We gaan ervan uit dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Onze werkelijke essentie is liefde. Liefde voor onszelf, de wereld, de natuur, de planeet, de mensheid en onze voorouders. Vanuit ons hart staan we hiermee in verbinding dit geeft ons een diepere verbindende kracht, inzicht en steun.”

De training Sjamanisistisch Systemisch werk wordt gegeven door Atten van der Vlugt en Jacqueline de Vries. Samen werken ze onder de naam Soul Movements. Beiden hebben een grote ervaring opgedaan in diverse trainingen, opleidingen en door het leven zelf. Ze pretenderen geen sjamaan te zijn maar werken met sjamanistische vormen, invloeden en methodes.

Beide zijn systemisch opgeleid door o.a. Hylke Bonnema en zijn voormalig partners van de Academie voor Opstellingen.

WORDT JE GEROEPEN?

Voel je dat je geroepen wordt en wil je onderzoeken, drempels nemen en kijken naar wat er wil bewegen? Je een tijd verder verdiepen in jezelf, je weer onderdompelen in bewustwording? Je laten inspireren voor je werk door nieuwe methodieken en een nieuwe werkwijze te leren? Je bent welkom in de Cirkel, jouw plek wacht op je om door je in genomen te worden!

INDIVIDUELE FAMILIEOPSTELLINGEN INFO

INFO

De Training Sjamanistisch Systemisch werk wordt 9 keer gegeven op een zaterdag 1 x per maand.

We starten met de volgende training op 24 oktober 2020 de volgende data zijn: 21 nov. 19 dec. 16 jan 2021  13 feb. 13 maart 17 april 15 mei en 19  juni

Tijd is van 10.30 – 17.30  de inloop is vanaf 10.00 uur.

Bijdrage €895,- excl 21% BTW (€ 1082,95 incl 21% BTW) voor 9 dagen.

Deelbetaling in 2 of 4 termijnen is mogelijk.

Er is plaats voor 10 deelnemers.

De volgende training start in okt 2021.

Wij zorgen gedurende de dag voor thee, koffie en koekjes ed.

Graag zelf je eigen lunch meenemen, wij zorgen voor de soep erbij

 

Kijk ook op onze Facebookpagina: www.facebook.com/soulinmovement. 

Sjamanistisch Systemisch werk

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE Tel: 06 270 58 125
OF NEEM CONTACT OP MET ATTEN
Tel:06 28736028
Email: info@atten.org

Ervaringen van cliënten: