Familieopstellingen Seizoen Specials

Familieopstellingen Seizoen Specials in Lichtcentum Amsterdam

Een Familieopstellingen Seizoen Special in het Lichtcentrum Amsterdam is geschikt voor iedereen die al eens opstellingen hebben gedaan of voor mensen die eens willen ervaren hoe dit nu in zijn werk gaat. Elk seizoen zijn er 1 of twee Familieopstellingen dagen.
De opstellingen kunnen gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Familieopstellingen zijn er voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen. Dit kunnen vragen rondom zijn ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je werk, maar ook als je wilt achterhalen waarom je je verloren, verdrietig, boos, depressief of angstig voelt.

Snel tot de kern van een probleem

Door familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Familieopstellingen kunnen dus gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen, gevoelens of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Wil je meer over de achtergrond en ontstaan van Familie opstellingen lezen? kijk dan op deze pagina.

Hoe gaat dat op zo een Familieopstellingen Special?

Op de dag is er plek voor 5 opstellingen je kunt dus je zelf een vraag inbrengen, maar je kan ook als representant in een familieopstelling meedoen. Als je zelf een vraag inbrengt mag je gratis iemand meenemen, mits die als representant wilt meedoen op de dag. De ervaring is dat je zowel als vragensteller en als je als representant staat in een opstelling, je nieuwe inzichten krijgt. Representant zijn is een mooie manier om de kracht van een opstelling te ervaren. Het is vaak zo dat je niet voor niets op deze plek staat, de innerlijke bewegingen die je ervaart zijn ook helend voor jou. 

Begeleiding

De dag wordt gegeven door Jacqueline de Vries opstellingen,
Ze is voormalig partner van de Academie voor Familieopstellingen van Hylke Bonnema.
Wil je liever toch niet in een groep? Je kunt altijd ook een individuele Familieopstelling doen mocht je een thema verder willen uitdiepen. Je kunt dan een afspraak maken met jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl

Familieopstellingen Special

Familieopstellingen Amsterdam Seizoen Specials  INFO

De bijdrage is €95,- voor een eigen opstelling en je mag gratis iemand meenemen.
Voor een representant is je bijdrage €35,- (altijd plek)

Tijd is van 10.00- 18.00   de inloop is vanaf 9.45 we starten 10.00. Eigen lunch graag mee wij zorgen voor soep koffie thee en snacks.

Elk seizoen dus in de Lente, Zomer, Herfst en in de Winter zijn er deze Familieopstellingen Specials.

De Familieopstellingen December Special is op 20 dec. deze is Vol voor eigen opstelling, maar er is nog wel plek voor representanten!
Kijk hier verder voor aanmelden Familie Opstellingen December Special

Deze dagen worden gegeven door Jacqueline de Vries.
vragen of info? mail naar jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl of bel 0627058125

Ervaringen van mensen:

Mooie ervaring met de familie opstellingen. Hierin werd duidelijk dat mijn vader mij beschermde en dat ik nu mag groeien. Echt een aanrader deze energetische plek voor familie opstellingen en deskundige begeleiding van Jacqueline de Vries DANKBAAR