Familieopstellingen Seizoen Special

FAMILIEOPSTELLINGEN SEIZOEN SPECIALS IN LICHTCENTUM AMSTERDAM

Een Familieopstellingen Seizoen Special in het Lichtcentrum Amsterdam is geschikt voor iedereen die al eens opstellingen hebben gedaan of voor mensen die eens willen ervaren hoe dit nu in zijn werk gaat. Elk seizoen zijn er 2 of meer Familieopstellingen dagen. 

De opstellingen kunnen gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Familieopstellingen zijn er voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen. Dit kunnen vragen rondom zijn ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je werk, maar ook als je wilt achterhalen waarom je je verloren, verdrietig, boos, depressief of angstig voelt.

SNEL TOT DE KERN VAN EEN PROBLEEM

Door familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Familieopstellingen kunnen dus gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen, gevoelens of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Wil je meer over de achtergrond en ontstaan van Familie opstellingen lezen? kijk dan op deze pagina.

HOE GAAT DAT OP ZO EEN FAMILIEOPSTELLINGEN SPECIAL?

Het wordt gegeven op een dag of op een middag. Op de dag is er plek voor 4 opstellingen. Op de middag 3.  Je kunt dus zelf een vraag inbrengen, maar je kunt ook als representant in een familieopstelling meedoen. Als je zelf een vraag inbrengt mag je gratis iemand meenemen, mits die als representant wilt meedoen op de dag. De ervaring is dat je zowel als vragensteller en als je als representant staat in een opstelling, je nieuwe inzichten krijgt. Representant zijn is een mooie manier om de kracht van een opstelling te ervaren. Het is vaak zo dat je niet voor niets op deze plek staat, de innerlijke bewegingen die je ervaart zijn ook helend voor jezelf. Uit ervaring blijkt dat iedereen n staat is om dit te doen. 
We starten altijd met een meditatie en openen we daarin iedereens familieveld en je krijgt ook uitleg over familieopstellingen.

BEGELEIDING

De dag wordt gegeven door Jacqueline de Vries. Wil je meer weten over mijn opleidingen en trainingen die ik gedaan heb? Kijk dan hier voor mijn CV.

FAMILIEOPSTELLINGEN AMSTERDAM SEIZOEN SPECIALS

INFO

De bijdrage is €130- voor een eigen opstelling en je mag gratis iemand meenemen. 

Voor een representant is je bijdrage €45,- 

Tijd is of van 10.00-17.30 of van 13.00- 18.00 .

Elk seizoen dus in voorjaar, Lente, Zomer, nazomer, Herfst en in de Winter zijn er deze Familieopstellingen Specials.

Kijk voor datums op de Agenda

Als een datum vol is kun je je altijd opgeven per email om op de wachtlijst te worden gezet.  

Je kunt je voor tickets
aanmelden in de winkel.

Annuleren:
Als je niet kunt, om wat voor reden dan ook,  is dat voor je eigen risico, er is helaas geen restitutie of verschuiven mogelijk. Mits er iemand is die je plek kan overnemen. Dan krijg je geld terug minus 5 euro administratiekosten.

Vragen of info? mail naar jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl of bel 0627058125. 

Familieopstellingen Special

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125

Ervaringen van cliënten:

[instagram-feed]