Familieopstellingen Seizoen Special

Seizoen specials

Een Familieopstellingen Seizoen Special in Lichtcentrum Amsterdam is geschikt voor iedereen die al eens opstellingen hebben gedaan of voor mensen die eens willen ervaren hoe dit nu in zijn werk gaat. Elk seizoen zijn er 2 of meer Familieopstellingendagen. 

De opstellingen kunnen gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Familieopstellingen zijn er voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen. Dit kunnen vragen rondom zijn ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je werk, maar ook als je wilt achterhalen waarom je je verloren, verdrietig, boos, depressief of angstig voelt.

SNEL TOT DE KERN VAN EEN PROBLEEM

Door familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Familieopstellingen kunnen dus gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen, gevoelens of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Wil je meer over de achtergrond en ontstaan van Familie opstellingen lezen? kijk dan op deze pagina.

Hoe werkt een seizoen special?

Een special vindt plaats op een dag en er is plek voor 4 opstellingen. Je kunt zelf een vraag inbrengen, maar ook als representant in een familieopstelling meedoen. Als je zelf een vraag inbrengt mag je op deze Special gratis iemand meenemen, mits die als representant wilt meedoen op de dag. De ervaring leert dat de vraagstellen én een representant nieuwe inzichten krijgt van een opstelling. Representant zijn is een mooie manier om de kracht van een opstelling te ervaren. Het is vaak zo dat je niet voor niets op deze plek staat, de innerlijke bewegingen die je ervaart zijn ook helend voor jezelf. Uit ervaring blijkt dat iedereen in staat is om dit te doen. 
We starten altijd met een meditatie en openen we daarin het familieveld van een ieder en je krijgt uitleg over familieopstellingen

BEGELEIDING

De dag wordt gegeven door Jacqueline de Vries. Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier om verder te lezen.

FAMILIEOPSTELLINGEN SEIZOEN SPECIALS
Amsterdam

INFO

De bijdrage is €130- voor een eigen opstelling en je mag gratis iemand meenemen. 

Voor een representant is de bijdrage €45,- 

Tijd is of van 10.00-17.30 uur.

Elk seizoen dus voorjaar, Lente, Zomer, nazomer, Herfst en in de Winter zijn er Familieopstellingen Specials.

Kijk voor datums op de Agenda

Als een dag of middag vol is geef je dan op per email voor de wachtlijst.

Meld je aan via de winkel.

Annuleren:
Als je niet kunt, om wat voor reden dan ook,  is dat voor eigen risico, er is geen restitutie of verplaatsen mogelijk. 
Mits er iemand is die je plek kan overnemen, via jou of via mij (wachtlijst) Dan krijg je geld terug minus 5 euro administratiekosten.

Vragen of info? mail naar jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl of bel 0627058125op

Familieopstellingen Special

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125

Ervaringen van cliënten: