Relatieopstellingen

EEN ANDER PERSPECTIEF OP JE RELATIE

Een relatieopstelling kan diepere inzichten geven want soms kom je er samen niet uit. Er is een steeds terugkerend probleem wat maar niet wil oplossen. Er zijn patronen in jullie relatie ontstaan die jullie niet verder brengen. Met relatieopstellingen onderzoeken we de diepere mechanismen, de patronen, die we allemaal maar al te goed kennen. De pijn, woede en het verdriet die omhoog komen in onze meest intieme relaties. We kunnen de ander vaak niet echt meer zien voor wie hij of zij is. Want we zijn innerlijk dan te verbonden met onze eigen verhalen die in ons hoofd rondgaan. Welke vaak te maken hebben met ons eigen familie systeem van herkomst. De conflicten die zich afspelen in ons dagelijks leven, worden vaak ook gevoed door bewuste of onbewuste conflicten uit ons verleden.

NAAR BINNEN KIJKEN BIJ JEZELF?

Het is belangrijk om naar binnen te blijven kijken, hoe moeilijk dat soms ook is. We beschuldigen namelijk makkelijker de ander. Maar we weten ook het ligt namelijk nooit echt helemaal aan de ander. We maken vaak de ander verantwoordelijk voor ons gemis, onze niet vervulde behoeften, die we als kind niet vervuld hebben gekregen. Maar zo heeft iedereen pijnstukken in zich. We kunnen namelijk last hebben van loyaliteit en verstrikkingen in het familieveld waar we soms zonder het te weten in vast zitten.

LEREN VAN ELKAAR

We kunnen veel leren van een relatie. Leren dat de ander jou kan raken op je pijn stukken en dat waar je geraakt wordt bij jou hoort en niet bij de ander. De ander en onszelf leren zonder oordeel te accepteren.Te leren elkaar te erkennen dat wat er hier en nu is, is wat er is. Van daaruit komt er rust en contact.  Ook de invloeden leren (h)erkennen vanuit beiden familievelden, die invloed hebben op het relatieveld. Leren dat het een uitdaging is in een relatie om steeds weer opnieuw de verbinding aan te gaan om in relatie te willen zijn met de ander. Het leren opnieuw uitreiken. De communicatie weer herstellen en onze menselijke afhankelijkheid erkennen. In plaats van terug trekken, opgeven of allerlei vluchtroutes nemen. Kiezen voor kijken wat er in de relatie speelt maakt dat je naar elkaar kan groeien in plaats van van elkaar af.

relatieopstellingen

DE KNOOP WAT MEER UIT ELKAAR HALEN

Hiervoor zijn relatieopstellingen geschikt. Om de werkelijke diepe liefde te laten zien, in de ogenschijnlijk pijnlijke ervaringen die jullie hebben. Relatie opstellingen kunnen jullie helpen inzichten en bewustwording te ontwikkelen. De knoop steeds wat meer uit elkaar te halen. Een ander perspectief te bieden. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn, zijn zij en de liefde de moeite waard om te kiezen de huidige relatie dieper te willen onderzoeken. Om verder te gaan met de relatie of om het eindigen in meer harmonie te laten verlopen.

HOE GAAT DAT IN DE PRAKTIJK EEN RELATIEOPSTELLING?

Ik werk vooral intuïtief door me af te stemmen op jullie energie, verhaal, waar jullie tegen aanlopen, jullie vraag of vragen. Van daar uit komen we tot de kern vraag die we dieper gaan onderzoeken door middel van een opstelling. Ik werk met blaadjes waar we de vraag mee gaan onderzoeken, jullie gaan zelf staan op de blaadjes die we in de ruimte als “representanten” neerleggen waardoor je zelf direct alles kan ervaren. We laten ons leiden door het wetende veld, door wat er speelt en gevoelt wordt en gaan zo samen op reis.

RELATIEOPSTELLINGEN

INFO

NB Wachttijd voor een opstelling is 4 tot 6 weken

De relatie opstelling duurt rond de 2 1/2 uur, we hebben dan een voorgesprek en een opstelling. Het tarief voor een relatie opstelling is €200,- per sessie voor 2 personen. Na aanmelding zal ik feitelijkheden vragen over jullie en je respectievelijke families en deze doornemen voor jullie sessie van start gaat. 
Dit bedrag is incl 21% BTW.
Wil je een zakelijke factuur dan komt de btw erbovenop.

Betaling kan via deze site.
Je kunt ook contant betalen op de dag zelf dan is het €190,-

Relatieopstellngen

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125