LICHTCENTRUM AMSTERDAM RUIMTE

Lichtcentrum Amsterdam heeft een sfeervolle eigen ruimte. Dit ligt achter het prachtige pand met de blauwe luiken in Amsterdam Noord. Je komt binnen via de entree aan de zijkant en hier is de hal en het toilet. Schoenen worden hier uitgedaan om verder op sokken, sloffen, of blote voeten al naar gelang het weer verder te gaan. Je komt dan in de gezellige keuken met grote houten tafel, een kastje met allerlei bijzondere stenen en sieraden en een pittoresk aanrechtblad met stenen wasbak en koffie- en theespul. Er staat bij groepen altijd iets lekkers op tafel, nootjes, koekjes, verse vijgen uit de tuin of een sappig appeltje. Het uitzicht op de tuin is betoverend!

Ruimte voor alles wat er mag zijn

Door de houten deur met kleine ruitjes komt je in de grote vierkante ruimte waar opstellingen plaatsvinden, of waar de sjamanistische jaartraining gegeven wordt. Een mooie bos bloemen geeft wat kleur, het ruikt er lekker, er zijn openslaande deuren naar de tuin, je voelt je er meteen op je gemak! Er zijn dekentjes en kussentjes voor iedereen, en houten comfortabele stoelen. De ruimte wordt heerlijk verwarmd en een luchtzuiveringssysteem zorgt ervoor dat de lucht schoon blijft. Er kan buiten gegeten worden in de weelderige tuin waar je je een beetje in Frankrijk waant.

Bedrijfopstellingen voor ondernemers

INDIVIDUELE FAMILIEOPSTELLINGEN

INFO

De ruimte van Lichtcentrum Amsterdam wordt gebruikt voor familieopstellingen, individuele opstellingen, trainingen, opstellingen voor ondernemers, de sjamanistische jaartraining en meer.

De ruimte is alleen voor gebruik van Lichtcentrum Amsterdam en wordt niet aan derden verhuurd. De opgang is privé, er is een keuken met wasbak, koelkast en kofiie-en theefaciliteiten en een toilet aanwezig.

De ruimte wordt altijd zonder schoenen aan betreden. Neem bij de frissere dagen extra sokken of sloffen mee, de vloer kan wat koud aanvoelen.

Maak je deel uit van een groep dan kan je zelf je lunch meenemen (wij zorgen bijna altijd voor de vega soep). Er is ruimte om binnen en buiten te lunchen. Wil je iets kopen dan kan dit vlakbij, in een grote supermarkt. 

Voor de deur is het gratis parkeren. Is er geen plek dan kan ook op het terrein van de Landmarkt parkeren. 

Openbaar vervoer en fiets zie routebeschrijving op de contactpagina.

 

IMG_6769

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125

Ervaringen van cliënten: