Contact

LICHTCENTRUM AMSTERDAM JACQUELINE DE VRIES

Lichtcentrum Amsterdam
Jacqueline de Vries
Telefoonnummer: 06-27058125
Email: info@lichtcentrumamsterdam.nl
Schellingwouderdijk 337
1023 NK Amsterdam

KvK-nummer: 33259271
Btw-identificatienummer: NL001373184B90

Opsteller, coach, trainer

De ruimte van Lichtcentrum Amsterdam is niet te huur

Entree Lichtcentrum Amsterdam
Je gaat door de blauwe poort. Je gaat dan meteen linksaf het paadje op dat vóór het huis langs loopt. Het paadje dan verder volgen totdat je bij een deur komt met emaille bordje “ingang hier”. Daar is de entree van het Lichtcentrum Amsterdam.

Bijen Op het terrein worden bijen gehouden. Ze staan aan de voorkant van het terrein bij de weg, afgeschermd achter bruine rieten schuttingen, dus niet in de buurt van de groepsruimte en tuin. Jaap van Dijk de man van Jacqueline is imker, zijn oma was imker en hij heeft haar taak overgenomen met als doel de bijenpopulatie te blijven steunen in hun bestaan.

NB. In al de tijd dat ze er staan hebben ze geen enkele vorm van overlast voor de mensen/cursisten/deelnemers gegeven. Het zijn hele vriendelijke bijenvolken. Maar voor de goede orde, ben je extreem allergisch dan raden we je aan hier rekening mee te houden. We kunnen helaas geen enkele verantwoordelijk voor evt. opgelopen bijen steken dragen
. 

Route beschrijving

Auto
Ringweg afslag s115  nemen en dan de borden volgen richting Schellingwoude Durgerdam.Bij de rotonde: deze driekwart nemen dan rechts richting dijk (niet bord Schellingwoude volgen want aan het einde bij de dijk is het verboden linksaf  de dijk op te gaan)
Bij de dijk weer rechts af gaan en onder de brug doorrijden tot je bij het eerste huis komt (grijsblauw met blauwe luiken) op nr 337 rechts aan de dijk.

Openbaar vervoer
Vanaf het Amstel station gaat bus 37 richting Molenwijk, uitstappen bij halte Liergouw, dan de weg oversteken en Schellingwoude binnenlopen Bij de dijk linksaf, het is het eerste huis links.

Vanaf het Centraal Station kun je op 2 manieren bij het Lichtcentrum komen:.
Tram 26 richting IJburg nemen uitstappen bij halte Zuiderzeeweg. Dan de
weg oversteken naar de halte van bus 37 richting Molenwijk, deze 1 halte nemen.
Bij volgende  halte Liergouw uitstappen, verder zie boven. Of je kunt ook wandelen, neem dan de brug in noordelijke richting. Tot je bij een trap komt die naar beneden naar de dijk gaat, links langs de dijk tot het eerste grijsblauwe huis rechts..
Metro nemen naar Station Noord dan verder met bus 37 en uitstappen Liergouw. (Verder zie boven)

Fiets
Kom je vanuit het Centrum dan kun je met de kleine pont het IJ oversteken, de Meeuwenlaan tot aan Nieuwendammerdijk deze ingaan en helemaal af fietsen, daarna volg je de  Schellingwouderdijk tot je bij nr. 337 bent.
Vanuit Oost , Amsterdamse brug, Schellingwouderbrug, bij de trap naar beneden, linksaf , 1e huis rechts.
Fietsen svp graag in het fietsenrek zetten.