Agenda

Familieopstellingen Mei Special | 24 mei 13.00-18.00 | Vol |

Er is plek op deze Familieopstellingen Mei Special voor 3 opstellingen. Je kunt zelf een vraag inbrengen, maar ook als representant in een familieopstelling meedoen. Als je zelf een vraag inbrengt mag je op deze gratis iemand meenemen, mits die als representant wilt meedoen op de dag. De ervaring leert dat de vraagsteller én representant nieuwe inzichten krijgt van een opstelling.

Representant zijn is een mooie manier om de kracht van een opstelling te ervaren. Het is vaak zo dat je niet voor niets op deze plek staat, de innerlijke bewegingen die je ervaart zijn ook helend voor jezelf. Uit ervaring blijkt dat iedereen in staat is om dit te doen.

Bekijk evenement

Gratis Familieopstellingen middag |5 juni 13.00-18.00 | voor jongeren van 17/25 jaar

Deze dag is gratis voor jonge mensen met een kleine beurs!

Dit is wat ik aanbied als mijn vrijwilligerswerk voor de wereld van jullie, de jeugd.

Familieopstellingen
Door Familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Familieopstellingen kunnen dus gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen, ziekte, relaties, gevoelens of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien.
Deze middag is er om met je vragen en problemen aan de gang te gaan zodat je kan voelen wat er nu werkelijk gezien wil worden in de onderstroom. Ook als je nog niet bekend bent met Familieopstellingen is dit een kans deze bijzondere en krachtige werkvorm eens aan den lijve te ervaren.
HOE GAAT HET OP DEZE FAMILIEOPSTELLINGEN middag?
Er is plaats voor 3 mensen die een vraag kunnen inbrengen.
In totaal is er plek voor 14 dus wil je er bij zijn meld je aan!
.
Op de dag zelf zien we wie er een opstelling mag ontvangen, dus reserveren van te voren is niet mogelijk.
Wil je erbij zijn als ‘ervaren’ representant om het veld te ondersteunen? dan ben je heel welkom! ook gratis:)
Vanaf 12.45 is de inloop we starten om 13 00 en eindigen rond 18.00
Aanmelden doe je via de GRATIS ticket.
Hoop je te ontmoeten!
Jacqueline de Vries
Bekijk evenement