Individueel Coaching Traject

Een individueel traject van 3 sessies biedt je verdieping op je patronen, emoties, gevoelens waar je maar niet uitkomt.  Soms is het fijner om wat langer de tijd ervoor te nemen. Je ervaart aan het einde van het traject verdieping, groei, inzicht, beweging en richting. Systemisch kijken biedt je echt een ander perspectief. Je bent namelijk altijd onlosmakelijk onderdeel van jouw familiesysteem.

VAN DENKEN NAAR VOELEN

Vanuit je hoofd willen we vaak analyseren en oplossen, maar de oplossing zit in het voelen, ervaren wat er in je van binnen leeft en wat er nu gezien wil worden. Met je hoofd en je denken alleen vindt je niet de ingang naar een oplossing. In je lichaam, je hart en je buik, voel je wat er speelt en waar je staat. Leven speelt zich niet af op een logische of rationele manier, daar voorbij ligt een hele wereld te ontdekken. We werken naar meer bewustwording zodat je steeds helderder kan zien waar jij nu mee verstrikt bent en hoe je kan bewegen naar meer vrijheid in verbinding.

KEUZES MAKEN

Je kunt met terugkerende patronen en gevoelens blijven doorlopen tot je helemaal vast komt te zitten. Of je kunt jezelf de vraag stellen wil ik echt op zoek gaan naar meer verantwoording nemen over mijn eigen leven? Aan de hand van je vragen en thema’s gaan we samen op reis. Veel (bijna alle) antwoorden liggen namelijk in je familieveld.

individueel coaching traject

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik zal je vragen, nadat we een afspraak hebben gemaakt en voor we van start gaan, een lijstje met vragen te beantwoorden over feitelijkheden in je familie die je me dan weer opstuurt. Je hebt al duidelijk of denkt na over wat het is waar je meer inzicht in wilt. We zullen in de 1e sessie dan verder een voorgesprek hebben. We gaan dan werken met opstellingen om zo zelf dieper te ervaren en voelen wat er gezien wil worden. Je doet je traject in jouw tempo. Jij geeft steeds aan wanneer je weer verder wilt. Gemiddeld ligt er een periode van van vier tot zes weken tussen elke sessie. Maar dat kan ook langer zijn.

WAT BRENGT HET JE?

Wat het je brengt is meer bewustzijn, groei en inzicht in jezelf, in je emoties, gevoelens, in je familie en in wat je juiste eigen plek daarin is. Waardoor je weer verder kunt gaan met je eigen leven.

Het voordeel van een traject is dat het een commitment is aan jezelf en je je eigen keuze meer ondersteunt om een tijdje dieper met jezelf aan de slag te gaan. Je krijgt 2 individuele opstellingen en 1 opstelling in een groep op een Familieopstelling Special dag.

INDIVIDUEEL TRAJECT

INFO

 

Het Individuele Traject bestaat uit 3 sessies:
2 individuele opstellingen en 1 opstelling in een groep.
Je bijdrage is €450,- 

Kom je via een werkgever of wil je een factuur? dan komt de btw  21% erbovenop.

Je kunt als je meer info wilt over familieopstellingen op de pagina individuele familieopstelling kijken of lees verder bij ‘over‘.

Ik ontmoet je graag!

Jacqueline de Vries

persoonlijke coaching

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125