Bedrijfsopstellingen voor Ondernemers

Bedrijfopstellingen voor ondernemers zijn zeer geschikt als je werkt je als Zzper, freelancer, Maatschap, VOF, of als zelfstandig ondernemer met een klein team. Het geef snel inzicht als je vast loopt in je bedrijf of met je team.

Krijg je het even niet meer helder waar je nu naar toe wil of wat nu de volgende stap is? Blokkeert er iets en krijg je het maar niet duidelijk wat het is? Komt er iets niet echt in beweging? Heb je een gebrek aan klanten en omzet? Gebrek aan stroming en inspiratie?

ONDERNEMERS

Mijn passie ligt bij ondernemers omdat ik er zelf een ben. Al vanaf mijn 19e ben ik een vrouwelijke zelfstandig onderneemster. Het LCA is mijn 4e bedrijf! Uit ervaring weet ik dus waar je tegenaan kunt lopen in het werken als zelfstandig ondernemer. Het opzetten, uitvoeren, veranderen of transformeren van je bedrijf vraagt veel aandacht. Je kunt vastlopen in je wensen, verlangens, gevoelens en gedachten en communicatie met anderen. Hardnekkige problemen of patronen kunnen doorwerken in je bedrijf en de boel stagneren terwijl je juist verder wilt met ondernemen.

Je vragen kunnen gaan over een breed scala waar je tegen aanloopt in je bedrijf of in jezelf. Ik help je graag om samen met je naar je vragen te kijken. Alles wat namelijk bij jou niet stroomt heeft een consequentie voor je bedrijf omdat alles met elkaar verbonden is. Met een bedrijfopstelling over je bedrijf krijg je snel en diep inzicht waar de schoen wringt. Mijn doel is om weer stroming aan te brengen.

Je hoofd, hart en ziel weer op een lijn te krijgen zodat jij en je bedrijf weer verder kunnen floreren.

HOE WERKEN BEDRIJFOPSTELLINGEN?

Dit soort vorm van opstelling is ontstaan vanuit dezelfde onderliggende filosofie als bij familieopstellingen. We starten met een voorgesprek waarin ik afstem op je vraag en we starten dan met de opstelling. Ik werk met a4 blaadjes die als vloerankers werken en we je vraag dieper mee gaan onderzoeken. Je gaat zelf steeds op de blaadjes staat en je gaat zo verder waarnemen en voelen.

Door een bedrijfopstelling brengen we het onbewuste krachtenveld van jou de eigenaar, je bedrijf en je vraag in beeld. Een opstelling geeft een diep inzicht, bewustwording en de essentie weer van wat er werkelijk speelt in de onderstroom, waardoor er weer beweging ontstaat in jou wat weer doorwerkt in je bedrijf.

Familie achtergronden kunnen een grote rol spelen in je bedrijf in de (onbewuste) onderstroom, komen we daar op uit dan is er een persoonlijke bereidheid nodig om daar naar te willen kijken.

BEDRIJFSOPSTELLINGEN VOOR ONDERNEMERS

INFO

De eerste bedrijfopstelling die je bij me doet duurt vaak rond de 2 uur, we hebben dan een gesprek en een opstelling. Je kunt na één keer al voldoende inzicht hebben. Je kunt ook behoefte hebben om een tijdje langer samen op reis te gaan en een coaching traject te volgen van 3 sessies waarin je wat langer en dieper  kunt werken aan een probleem, patroon of een doel waar je naar toe wilt. Kijk hiervoor hier.

Kosten voor een individuele bedrijf opstelling:  €160,- excl 21% btw. voor 2 uur. 

Kom je met je bedrijfspartner dan duurt de opstelling meestal wat langer (2 1/2 uur) en dan reken ik  €200,- excl. 21% btw

IMG_6707.jpg

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125

Ervaringen van cliënten: