Opstellingen in de natuur

Wat maakt het doen van opstellingen in de natuur zo bijzonder? Als we een (familie) opstelling doen buiten staan we ook meer open voor wat de natuur, naast mensen als representanten, meebrengt in de opstelling. Doordat veel elementen aanwezig zijn in de natuur geeft dat een prachtige aanvulling.. De bomen en takken, de planten, de aarde, het weer, de wind, de lucht, het water, de dieren alles doet mee. De stem van de natuur geeft een andere vorm van wijsheid, een andere manier van luisteren, zien en voelen die enorm verrijkend is. We zijn namelijk als mensen onderdeel van de natuur en niet losstaand.
Daarnaast is het zijn in het bos rustgevend voor onze overbelaste zintuigen, de frequentie van het bos geeft heling. Het is zeg naast het opstellingen werk ook tegelijkertijd een helend bosbad…

De ene keer zal ik familieopstellingen doen en kan je een vraag inbrengen net als bij de gewone Familieopstellingen dagen. Er is dan plek voor 3 opstellingen. Dit valt onder Familieopstellingen in de natuur.

Sjamanistisch Systemisch werk

Andere keren zal je per middag allemaal aan bod komen door het doen van kleine opstellingen om de verbinding met de natuur en je familie veld te maken. Bijvoorbeeld door opstellen van je eigen boom die je hebt uitgezocht als krachtbron om te ervaren op een diepere laag wat de energie van bomen voor je kunnen betekenen. Of een opstelling om het contact hervinden met je voorouders die diep verbonden waren met de natuur en zo je DNA weer meer helen en activeren. We werken dan ook dieper met het familieveld, de voorouders met Systemic Rituals. van Daan van Kampenhout. Deze middagen geef ik samen met Atten en valt meer onder Sjamanistisch Systemisch werk, opstellingen in de natuur.

INFO

De Familie opstellingen in de natuur zijn €130, -voor een eigen opstelling, je mag dan gratis iemand meenemen. En €45, -als je als representant mee doet.

De SjamanistischSystemisch werk opstellingen in de natuur zijn €85,- per persoon. 

De tijden voor beiden zijn van 13.00- 18.00 en worden gegeven in het Amsterdamse bos. 

Deze beide middagen kun je vinden in de agenda als ze worden aangeboden.