Opstellingen in de natuur

Wat maakt het doen van opstellingen in de natuur zo bijzonder? Als we een (familie) opstelling doen buiten staan we ook meer open voor wat de natuur, naast mensen als representanten, meebrengt in de opstelling. Doordat veel elementen aanwezig zijn in de natuur geeft dat een prachtige aanvulling.. De bomen en takken, de planten, de aarde, het weer, de wind, de lucht, het water, de dieren alles doet mee. De stem van de natuur geeft een andere vorm van wijsheid, een andere manier van luisteren, zien en voelen die enorm verrijkend is. We zijn namelijk als mensen onderdeel van de natuur en niet losstaand.
Daarnaast is het zijn in het bos rustgevend voor onze overbelaste zintuigen, de frequentie van het bos geeft heling. Het is zeg naast het opstellingen werk ook tegelijkertijd een helend bosbad…

Soms zal ik familieopstellingen doen en kan je een vraag inbrengen net als bij de gewone Familieopstellingendagen. Er is dan plek voor 3 opstellingen. Dit valt onder Familieopstellingen in de natuur.

SJAMANISTISCH SYSTEMISCH WERK

Aders zal je per middag allemaal aan bod komen door het doen van kleine opstellingen om de verbinding met de natuur en je familieveld te maken. Bijvoorbeeld door het opstellen van je eigen boom die je hebt uitgezocht als krachtbron om te ervaren op een diepere laag wat de energie van bomen voor je kunnen betekenen. Of een opstelling om het contact te hervinden met je voorouders die diep verbonden waren met de natuur om zo je DNA weer meer te helen en activeren. We werken dan ook dieper met het familieveld, de voorouders met Systemic Rituals van Daan van Kampenhout. Deze middagen geef ik samen met Atten en vallen onder meer onder Sjamanistisch Systemisch werk, opstellingen in de natuur.

opstellingen in de
natuur

INFO

Een familieopstelling in de natuur kost €130, -voor een eigen opstelling, je mag dan gratis iemand meenemen. En €45, -als je als representant meedoet.

De dag duurt van 13:00 tot 18:00 uur en vindt plaats in het Amsterdamse Bos.

Tijd en data staan in de agenda

IMG_1816.jpg

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125

Ervaringen van cliënten: