Liefde van je Ziel

Het steeds weer in contact komen met de onvoorwaardelijke Liefde van je ziel, de energie en beweging van je ziel, maakt dat je jezelf als persoonlijkheid completer hier op aarde kan ervaren. Deze weg van liefde ervaren, het overgeven, ervaren en voelen van de duwtjes van je ziel maakt dat je steeds meer ontwaakt voor de hogere wijsheid en je hogere doel op aarde. Je activeert je pijnappelklier wat door wetenschappers de zetel van de ziel wordt genoemd. Je levenskracht en energie, je bewustzijn en creativiteit nemen toe.

OVERGAVE AAN JE ZIEL

Hoe meer je je overgeeft aan het worden van een ziel op aarde, hoe meer je je kunt aan laten sturen door de energie van je ziel, de agenda van je ziel en niet door je ego wensen. Je ziel heeft een oneindige onvoorwaardelijke liefde voor je en dit ervaren en je steeds herinneren kan een diepe ondersteuning en transformatie bieden aan je leven. Voor je verlangen om je ziel te willen voelen en te ervaren is het niet langer nodig dat we in meditatie reizen naar andere dimensie’s maar dat we leren de verbinding met onze ziel te ervaren in ons lichaam.

WAT HOUDT JE TEGEN?

We maken op deze middag contact met onze ziel en wat ons tegenhoudt om meer als ziel te leven op aarde. We komen als ziel op aarde in een familie met een familie ziel, in een cultuur, land, met ons eigen les pakketje met alle obstakels die daarbij horen en die zijn niet opeens weg. Maar door je te verbinden met je ziel kun je je eigenliefde vergroten en je gesteund voelen in je essentie van wie je werkelijk bent. Wie je wil zijn en wat jouw ziel’s pad is. Je persoonlijkheid te openen voor de energie en liefde van je ziel, maakt dat je je steeds meer afstemt op de hogere wijsheid die in je is. Je innerlijke wereld wordt daardoor rijker en liefdevoller.

Liefde van je Ziel

AANWEZIG ZIJN

Hoe meer je aanwezig bent in je lichaam, hoe dieper de verbinding met je ziel is. Dat is het omgekeerde van zweverig zijn, het is aanwezig zijn hier en nu op deze plek waar je nu bent, in het spirituele nu, in het mens zijn met een lichaam hier op aarde.

Waar niet alleen het licht is maar ook de schaduw, de pijn en de ‘shit’, dat hoort ook bij het mens zijn. Het leven nemen in al zijn facetten is the only way, maar het mooie is dat we elk leven weer dezelfde ziel bij ons hebben, er is een vriend die altijd bij je is, door al je reizen heen er is voor je en je leidt met onvoorwaardelijke liefde.

WIL JE?

Wens je en verlang je ernaar om een meer door je ziel doortrokken persoonlijkheid te worden? Je over te geven aan de hogere wil, de wijsheid, de energie van je eigen ziel? Deze weg van liefde te onderzoeken? Wil je meer bewust worden van de energie, de beweging, deze pure liefde, de aanwezigheid, de beweging van je ziel? deze energie ervaren en hoe het zich verbind met je lichaam en je persoonlijkheid. Onderzoeken waar het stroomt en waar het blokkeert om meer jouw bezielde leven te leven? Je bent van harte uitgenodigd! (ook door jouw Ziel)

WAT BRENGT HET JE?

  • verhouding ervaren tussen lichaam persoonlijkheid en je ziel (Body Mind Soul)
  • meer in contact komen met je ziel, de essentie van wie je bent
  • ervaren van de liefde van je ziel en het effect op je persoonlijkheid
  • oplossen van wat je nu blokkeert om meer als ziel te leven
  • verdiepende ervaring van je verbinding met het grotere geheel
  • baden in de liefde die er is vanuit je ziel, je op een diepere laag hiervoor openen.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

We werken deze dag met meditatie, sharing, inquiry, en veel kleine en grotere opstellingen. 

Liefde van je ziel is een vorm van het nieuwe opstellen wat verder beweegt en wat door Bert Hellinger omschreven wordt als spirituele familieopstellingen. Enige ervaring met opstellingen is wel wenselijk.

LIEFDE VAN JE ZIEL OPSTELLINGEN

INFO

Deze thema dag wordt gegeven door Jacqueline de Vries.

Datum: nog nader te bepalen

Tijd: van 10.00-17.30 inloop vanaf 9.45
Bijdrage €95.-
Als je een factuur wilt komt de BTW erop, mail me even apart hiervoor. 

Lunch graag zelf meenemen, ik zorg voor soep koffie thee etc.

Liefde van je Ziel

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE MEER INFO?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125

Tip 1: Een mooi klein boekje over de ziel is geschreven door Willem Glaudemans  ‘Reis van de Ziel’ een gebruiksaanwijzing voor het leven op aarde.

Tip 2: Er zijn een aantal lichtwerk meditaties die gaan over de liefde van de ziel. Je kunt ze vinden in de winkel.