Kracht van Zelfliefde

De kracht van Zelfliefde is wellicht de belangrijkste kracht van liefde die er is. In eigenliefde ligt je kracht, je schoonheid. Hoe meer je van jezelf houdt en je liefde voor jezelf stevig is hoe minder de buitenwereld je letterlijk en figuurlijk van je pad af kan brengen. Authentiek durven en kunnen zijn staat in directe verbinding met hoeveel je van jezelf houdt en jezelf accepteert. Wanneer je je eigenliefde kan voelen en weet wat je werkelijke waarde is dan is er niets wat je niet kan helen in je leven.

OVER DE LIEFDE IS VEEL GESCHREVEN

Liefde is het diepste, meest wezenlijke contact dat je met jezelf en het leven kan maken als vrouw of man. Het is de kern in jou en in alles. Steeds meer onvoorwaardelijk van  jezelf houden betekent dus ook liefde hebben voor en leren te omarmen van alles wat je in je zelf aan eigenschappen, gevoelens en gedrag hebt die je van jezelf veroordeeld. Die hebben een doel en zijn ergens door ontstaan en dienen of diende je ergens in. Dat betekent niet dat je niet de wens mag hebben om te veranderen. Willen veranderen niet vanuit veroordeling en angst maar vanuit liefde.

Jezelf de moeite waard vinden, je schoonheid en bijzondere kwaliteiten durven tonen is een gezonde vorm van eigenliefde die helend werkt. Jezelf zijn maakt dat je van een overspannen houding kan bewegen naar meer ontspanning in je lijf en gedachten.

LIEFDE IS EEN WERKWOORD

In plaats van oordelen, kritiek en jezelf naar beneden halen, is het jezelf stap voor stap blijven benaderen met compassie, geduld en mededogen, je hart openen naar jezelf, keer op keer. Net als je bij een kind zou doen of bij je vrienden. Je gedachten met mildheid observeren en je eigen “harde schijf” herprogrammeren met liefde volle gedachten over jezelf. Liefde en vriendschap gaan leren ontwikkelen voor al die verschillende zelven die we in ons hebben die maken wie we zijn. Als je hiervoor steeds weer kiest dan heb je liefde voor het leven!

SAMEN KIJKEN

Door samen te kijken, te voelen in jezelf, in je lichaam, contact te maken met de diepere lagen, krijgen we inzicht in wat er speelt in je familie, wat gezien en erkend wil worden. Door de opstelling komt wat waarheid is en wat nu zichtbaar mag worden naar boven en krijgt eindelijk een plek.

Een familieopstelling is niet een manier is om het verleden weg te poetsen, pijn weg te maken of van je familie af te komen. Het is in die zin geen quick fix die de boel oplost. Maar meer een van er doorheen gaan, van aankijken van wat daar is gebeurt, om te gaan zien wat er ligt wat nu aangekeken wil/kan worden. Om je familie te gaan nemen met alles wat daar is. Maar ook om je eigen grenzen daarin te mogen voelen.

Het gaat over leren voelen in je lijf waar alles aan herinneringen nu eenmaal is opgeslagen en hoe je verbonden bent met je familie als groep en waar je plek is.

De overtuigingen, de overlevingsmechanisme en patronen in je familie te gaan inzien, de herhaling ervan en uiteindelijk zelf steeds meer verantwoordelijkheid te gaan dragen voor de pijn en het tekort wat je hebt opgelopen bij je ouders.

WAAR STA JIJ NU IN JE LIEFDE VOOR JEZELF ?

Soms zitten er nog oude blokkades die je eigen liefde tegenhouden en saboteren. Met opstellingen komen we daar altijd snel bij de kern ervan waarna er weer een stromende beweging kan ontstaan waarin je zelf liefde kan toenemen.

Wil je meer zelfliefde ontwikkelen en groeien daarin? De deur naar meer liefde en kracht steeds weer meer in je zelf openen? Steeds weer op een diepere laag toestaan van je eigen liefde en thuiskomen op een plek in jezelf waar je verbonden voelt met jezelf. Deze plek in jezelf waar je altijd welkom en onvoorwaardelijk geliefd bent steeds meer verruimen? Je bent bij deze met liefde voor jezelf uitgenodigd daarvoor.

KRACHT VAN ZELFLIEFDE WORKSHOP

We werken in deze middag met meditatie, lichaamswerk en healing. Er zijn kleine opstellingen waardoor iedereen aanbod komt. Er is ook ruimte voor 2 grotere opstellingen. 

Deze middag gaat je meer eigenliefde voor jezelf brengen

KRACHT VAN ZELFLIEFDE

INFO

Datum: nader te bepalen
Tijd: van 13.00-18.00 inloop vanaf 12.45
Bijdrage :
€ 130-  incl. 21% BTW  voor eigen opstelling.
€ 50,- als deelnemer/representant.
We zorgen voor koffie, thee, etc.

(Wil je een zakelijke factuur dan komt er btw erbij. Mail mij hier even apart over, betaling gaat dan via factuur.

Begeleiding: Jacqueline de Vries

Kracht van Zelfliefde

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125