(Familie) opstellingen in de natuur

Wat maakt het doen van opstellingen in de natuur zo bijzonder? Als we een (familie) opstelling doen buiten staan we ook meer open voor wat de natuur, naast mensen als representanten, meebrengt in de opstelling. Doordat veel elementen aanwezig zijn in de natuur geeft dat een prachtige aanvulling.. De bomen en takken, de planten, de aarde, het weer, de wind, de lucht, het water, de dieren alles doet mee. De stem van de natuur geeft een andere vorm van wijsheid een ander manier van luisteren en zien die enorm verrijkend is. We zijn als mensen onderdeel van de natuur en niet losstaand. Daarnaast is het zijn in het bos rustgevend voor onze overbelaste zintuigen, de frequentie van het bos geeft heling. Het is zeg naast het opstellingen werk ook tegelijkertijd een helend bosbad…

         

INFO

De middagen worden vooral gegeven in het voorjaar en zomer. De bijdrage voor Familie opstellingen in de natuur zijn €130,- voor een eigen opstelling (je mag gratis iemand meenemen)
en €45,- als je als representant mee doet.

De tijd is van 13.00- 18.00 en worden gegeven in het Amsterdamse bos. 

Je kunt de middagen vinden in de agenda als ze worden aangeboden.
Voor een van deze middagen  kun je je via het evenement in de agenda aanmelden.


Annuleren:
Als je niet kunt, om wat voor reden dan ook,  is dat voor je eigen risico, er is helaas geen restitutie of verschuiven mogelijk. Mits er iemand is die je plek kan overnemen.