Workshop Sjamanistisch Systemisch werk

Sjamanistisch Systemisch werk

‘Het Magische van Natuur Opstellingen’

Alle culturen zijn geworteld in de aarde en verbonden met hun spiritualiteit. Ieder van ons, zelfs degenen onder ons die zijn losgekoppeld van onze voorouders, komen voort uit plaatsen die ooit werden bewoond door mensen. Mensen die de aarde waarop ze leefden. aanbeden en vereerden.

We hebben en dragen dus allemaal deze wijsheid als een essentieel onderdeel van wie we zijn in ons. Een manier waarop we kunnen beginnen met onze wortels te herontdekken is als we de oude spirituele praktijken van onze voorouders gaan verkennen.

Bezield

De aarde heeft een ziel, net als alles wat er op leeft. We zijn afhankelijk van deze aarde. Velen van ons hebben zich zo vervreemd van de aarde dat het raar en lastig is voor te stellen om te communiceren met haar en wat er op leeft aan bomen planten en dieren. Als we eerlijk zijn, zullen we in onszelf een verlangen voelen om meer verbonden, meer geaard te zijn, om ons thuis in deze wereld te voelen.

Verlangen naar verbinding

Dit verlangen kan leiden om contact te maken met onze voorouders waar we vandaan komen. Daarmee terug naar onze wortels te gaan. Wat ons recht in het hart van de aarde en in een diepere verbinding met de magie van de natuur brengt.
Voel je ook het verlangen om weer verbonden te zijn met de magie van de natuur?

In deze workshop maken we gebruik van meditatie, rituelen en Natuur Opstellingen om de verbinding met de natuur, onze ziel en onze voor ouders weer te voelen. We vinden daarmee onze kracht bron en laten ons hierdoor voeden.

De Natuur Opstellingen en rituelen zullen we afhankelijk van het weer zowel binnen als buiten in de natuur doen.

 

Je ervaart op deze dag een aantal verschillende systemische en sjamanistische technieken.

* Ritueel /Ceremonie
* Systemisch werk Natuur Opstellingen
*Verbinding voorouders en natuur

*Inquiry Natuur Krachtbron
* Meditatie 
* Sharing

Soul Movements

De middag wordt gegeven door Atten van der Vlugt en Jacqueline de Vries beide zijn voormalig partners van de Academie voor Opstellingen. Zij werken samen onder de naam Soul Movements. Ze geven ook de Training Sjamanistisch Systemisch werk en de Soul Quest in Noord Frankrijk.

Workshop Sjamanistisch Systemisch werk

Sjamanistisch Systemisch werk INFO

De Locatie is niet in het Lichtcentrum Amsterdam maar in Doorn in een prachtig heel oud beuken bos. We hebben daar een plek bij de beheerder voor thee bij aankomst, tussendoor en vertrek. De middag zal hoofdzakelijk zich buiten afspelen dus denk aan goede warme kleding en evt. regenkleding.

Adres: Moersbergselaan 15 Doorn
https://goo.gl/maps/5WF62NQZA312

Datum: 8 April 2018
Tijd: 13.00-17.30
Prijs €65,- incl btw pp. incl thee koffie en koekjes.
Kom je met z’n 2en dan betaal je €55,- pp

Meer info of vragen?mail info@atten.org  of info@lichtcentrumamsterdam.nl
Jacqueline 06 27058125 Atten 06 28706238
Kijk ook eens op onze Facebookpagina Soulinmovements

Ervaringen van deelnemers

De opstellingen die ik heb mogen ervaren met jou en Atten hebben zeker nog doorgewerkt en doen dat eigenlijk nog steeds. Het heeft me goed inzicht gegeven in mijn eenzaamheid gevoel, waar het vandaan komt en dat ik daar nu een eind aan mag maken door gewoon uit de ‘lijn’ te stappen. Dat heeft me meer zelfvertrouwen en rust gegeven. Verder vond ik het erg mooi hoe Atten mijn ziel op dat moment ervoer, licht en liefdevol. Heel fijn. Feedback op jullie begeleiding, ik kan alleen maar zeggen dat ik me heel veilig voelde. Ik heb een mooie dag gehad. Dank jullie wel daarvoor. Ik kijk er naar uit om verder te gaan met de opstellingen. Het brengt me heel veel! Sandra