Je Vader

JE VADER | WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN

Je vader, hoe is je relatie nu met hem? Volg je je eigen pad of eigenlijk die van hem? Waar wil je nog zijn goedkeuring of erkenning? Waar ben je nog op zoek naar als dochter of als zoon? Als dochter kan je bv de plaats van je moeder hebben in genomen en daarom niet je eigen plek als vrouw innemen. Als zoon kan je bv nooit zijn evenbeeld worden en blijf je daar misschien onbewust toch naar streven. Als dochter kan je je niet gezien of gesteund hebben gevoeld , als zoon kan je dat ook. Vaak gaat alle aandacht naar de moeder maar je vader is minstens zo belangrijk om eens nader te onderzoeken.

Je kan je er rationeel mee verhouden of er nog emotioneel over zijn. Over hoe het wat er gebeurt is en waar je het allemaal wel of niet mee eens bent, of wat wel of niet goed voelde en hoe je het eigenlijk wil. Je afgescheiden ervan houden en weerstand ertegen bieden helpt je niet verder, het worden verhalen in je hoofd die zich steeds weer herhalen. Die je vaak ook gespiegeld ziet en terug krijgt door je omgeving.

Het proces van accepteren en zien hoe hij is, wie hij is en hoe hij geworden is wie hij is, helpt wel. Jij bent een onderdeel van het familiesysteem of je het wilt of niet. Door erin te stappen zie je en voel je het, je voelt en ervaart het op een bredere diepere bewustzijns laag. Je voelt waar je verstrikt of loyaal nog mee bent.

foto Han en mij
je vader| familieopstellingen

WAT WIL GEZIEN WORDEN?

Wat heb jij nog uit te zoeken met je vader? Wat valt er nog op te ruimen? Wat wil jij doorbreken? Van welk verhaal wil jij nu wel eens loskomen? Wil je je eigen pad gaan volgen?

Het is niet van buitenaf dat de verandering komt, het kan alleen bij jou van binnenuit komen. Dat is de beweging die je verder brengt, verder op het pad van jouw leven, verder op het pad van het verruimen van jouw liefde.

HOE GAAT HET IN ZN WERK?

We doen deze dag kleine opstellingen. Zodat iedereen met zijn eigen vader de relatie kan onderzoeken. Daarnaast is er plek voor 2 grotere opstellingen. Het is dus niet mogelijk om je eigen opstelling zeg maar te “reserveren”. Mocht je meer nodig hebben dan we op deze dag kunnen bieden dan kan je een afspraak maken om verder te kijken in een individuele opstelling. Of je kunt meedoen met de Familie Opstellingen Seizoens Specials die meerdere keren per jaar worden geven waarin je wel je eigen opstelling kunt reserveren.

JE VADER |THEMA WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN

INFO

Datum: deze workshop wordt 1 x per jaar gegeven de volgende is vrijdag 5 juni 2020 van 10.30-17.00

Bijdrage is €65,- pp. kom je met zn 2en dan betaal je €55, -pp

max. 12 deelnemers

De dag worden gegeven door Jacqueline de Vries.

 

vader en moederdag opstellingen

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125
[instagram-feed]