Soul Quest

Soul Quest

Met deze Soul Quest in Noord Frankrijk steken we een oude spirituele praktijk in een nieuw jasje. We gaan de essentie van ons wezen onderzoeken en nieuwe inzichten vinden. We zonderen ons af in de natuur, weg van de dagelijkse beslommeringen met internet en onze smart phones. Vier nachten, vijf dagen naar Noord Frankrijk. Daar is zo min mogelijk afleiding. Back to Basic.

De intentie van de Soul Quest is jezelf weer meer als onderdeel van de natuur te ervaren, jezelf te aarden in jouw leven. Verbinden met de aarde en je voorouders. Zij zijn een natuurlijk onderdeel van ons leven. Ze hebben geleefd op en van de aarde en zijn een onderdeel daarvan. De Soul Quest is een ritueel om jezelf en jouw verbinding met de wereld om je heen te onderzoeken. Je eigen wijsheid en eigen liefde meer te laten stromen.

Sjamanistisch Systemisch werk

In het Sjamanisme en Familieopstellingen zijn de voorouders een heel belangrijk onderdeel. Het gaat er beide verder vanuit dat diegenen die jouw zijn voorgegaan, jouw ouders, hun ouders en hun ouders dat dat een diepe verbinding schept met de aarde waarop we leven. De aarde is het die ons voedt en waarop al onze voorouders hebben geleefd en die het voedsel wat uit die aarde is voorgekomen tot zich hebben genomen. Onze voorouders liggen begraven in de aarde en dat is dezelfde aarde waar op we leven en waar we ook weer van eten….daar vormt het leven en de dood een cyclus. Met Sjamanistisch Systemisch werk onderzoeken we de relatie en verbinding met ons familieveld en met de natuur.

IMG_3093

Terug naar je essentie

Sommige culturen zijn geworteld in de aarde en verbonden met hun spiritualiteit. Maar ieder van ons, zelfs degenen onder ons die zijn losgekoppeld van onze voorouders, komen voort uit plaatsen die ooit werden bewoond door mensen. Mensen die de aarde waarop ze leefden. aanbeden en vereerden. We hebben en dragen dus allemaal deze wijsheid als een essentieel onderdeel van wie we zijn in ons. Een manier waarop we kunnen beginnen met onze wortels te herontdekken is als we de oude spirituele praktijken van onze voorouders gaan verkennen. Opstellingen en rituelen gaan we doen in en samen met de natuur.

Verlangen naar verbinding

Mensen zijn verbonden met de aarde waar ze wonen en leven. De aarde heeft een ziel, net als alles wat er op leeft. We zijn afhankelijk van deze aarde. Velen van ons hebben zich zo losgekoppeld van de aarde dat het vreemd en lastig voor te stellen is om te communiceren met haar. Haar te eren als een levend wezen of om een ritueel uit te voeren voor haar. Als we eerlijk zijn, zullen we in onszelf een verlangen voelen om meer verbonden, meer geaard, om ons meer thuis in deze wereld te voelen. Dit verlangen kan leiden om een blik te werpen op onze voorouders waar we vandaan komen. Daarmee terug naar onze wortels te gaan. Wat ons recht in het hart van de aarde en in een diepere verbinding met de aarde en de natuur brengt.

Samen en alleen zijn in de natuur

In deze Sjamanistisch Systemische Soul Quest maken we gebruik van meditatie, rituelen, familie en natuur opstellingen om de verbinding met de natuur, onze ziel en onze voorouders weer te voelen. We zullen dus in deze Quest veel samen buiten werken maar ook alleen zijn in de natuur. Door aan deze Soul Quest mee te doen, ga je terug naar je wortels. We vinden daarmee onze bron en laten ons voeden vanuit onze essentie. De Soul Quest wordt begeleid door Atten van der Vlugt en Jacqueline de Vries. Samen werken ze onder de naam Soul Movements.

Sjamanistisch Systemische Soul Quest

 Soul Quest Noord Frankrijk INFO

Datum: volgende Soul Quest is van 18 tot 22 sept 2019
Programma 1 e dag aankomst in de middag, diner en avond programma.
Dag 2 3 en 4 ochtendprogramma van 10.00-14.00-middag van 16.30-18.00 -avond programma 20.00-22.00
5 e dag ochtendprogramma tot +/_13.00  In de middag of avond vertrekken we weer naar Nederland.

Bijdrage €250,- voor de Soul Quest + €145,- voor eten, drinken en 4 overnachtingen in meerpersoonskamers. Je kunt ook zelf een tent meenemen.

Max. aantal deelnemers is 6

Plek: Het huis staat in het dorp Bay in de streek de Thiërarche in Noord Frankrijk
NB. Voor de instelling om het te vinden met auto via Googlemaps of TomTom is het adres Blanchefosse et Bay Grande rue 1.
Bay ligt 1 km verder dan Blanchefosse het zijn twee aparte dorpen.
Meer info over huis en plek www.boerderijbay.nl

Wil je een zakelijke faktuur? dan komt de BTW er bovenop.

Wil je meer weten? Vragen? mail dan naar jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl of bel haar op 0627058125 of mail naar info@atten.org of bel Atten op 0628736028

Kijk ook eens op onze Facebookpagina Soulinmovements

Ervaring van deelnemers:

  • “Liefdevolle en wijs begeleid door Atten en Jacqueline, weer één worden met de natuur. Ruimte voor veel, een innerlijke reis op een prachtplek. Daar kon ik nog lang op teren. Het was een ervaring die voorbij woorden gaat. Voel me dankbaar! “ Karin Seine
  • “Wishing you en Jacqueline all the best op jullie prachtige soul-releasing reis! prachtig werk wat jullie doen. het heeft mij heel veel gebracht: herINnerd aan mn natuurlijke zijn, leren intunen op de natuur. en wat heeft die veel te vertellen! zo heb ik ook beter leren luisteren naar MIJN natuur en heb sinsdien zoveel over mezelf geleerd wat ik nog niet wist.
    Mijn proces van traumahealing en in mijn volwassen kracht gaan staan heeft daarmee een enorme lucht genomen. Door nu nog beter te kunnen intunen in de gouden kern die goed genoeg is-anytime anywhere- en van daaruit mijn leven vorm te geven.
    Hoop dat jullie dit met dit cadeau en met jullie warme persoonlijkheid nòg meer mensen op reis mogen nemen door de natuur naar hun eigen natuur❤️” Andrea
  • Op Soulquest gaan was mijn beste besluit van 2018! Gedragen door het wijze bos, de bezielde leiding van Atten en Jacqueline, de wind met al haar boodschappen en de veilige groep hebben mij in contact gebracht met mijn ware natuur …Luister of de wind je naam fluistert en ga! You won’t regret it. A.
  • De Soul Quest was voor mij een prachtige innerlijke reis. Jacqueline en Atten weten hoe ze het neerzetten van een programma kunnen combineren met het afstemmen op wat past en nodig is in de groep en voor ieders individuele proces. De combi van sjamanistische rituelen, ‘gewoon zijn’ in de natuur en diverse vormen van opstellen, heeft mij dieper doen zakken in de verbinding met mezelf. Toen ik na de Soul Quest thuiskwam voelde ik mij meer geland ‘op mijn plek’ in mezelf en in mijn familiesysteem en kon ik ervaren hoe alles plots kan gaan stromen. En nu, enkele maanden later, stroomt het nog steeds.   Krista