Soul Quest

Een transformerende reis in connectie met de natuur.

Met deze Soul Quest in Noord Frankrijk steken we een oude spirituele praktijk in een nieuw jasje. We gaan de essentie van ons wezen onderzoeken en nieuwe inzichten vinden. We zonderen ons af in de natuur, weg van de dagelijkse beslommeringen met internet en onze smart phones. Vier nachten, vijf dagen naar Noord Frankrijk. Daar is zo min mogelijk afleiding. Back to Basic.

De intentie van de Soul Quest is jezelf weer meer als onderdeel van de natuur te ervaren, jezelf te aarden in jouw leven. Verbinden met de natuur de aarde en je voorouders.  De Soul Quest is een ritueel om jezelf en jouw verbinding met de wereld om je heen te onderzoeken. Je eigen wijsheid en eigen liefde meer te laten stromen. Je eigen ware natuur te vinden.

SJAMANISTISCH SYSTEMISCH WERK

In het Sjamanisme en Familieopstellingen is je familie/voorouder veld een heel belangrijk onderdeel. Het gaat er bij beiden vanuit dat diegenen die jouw zijn voorgegaan, jouw ouders, hun ouders en je verder voorouders dat je daar een diepe verbinding mee hebt in de onderstroom. Ook de aarde waar ze in zijn begraven schept een diepe band. Het is moeder aarde die ons voedt en waar we allemaal naar terug keren.
Met Sjamanistisch Systemisch werk onderzoeken we de relatie en verbinding met ons familieveld, de natuur en het grotere geheel.

TERUG NAAR JE ESSENTIE

De aarde, heeft een ziel, net als alles wat er op leeft. We zijn afhankelijk van deze aarde. Velen van ons hebben zich zo losgekoppeld van de aarde dat het vreemd en lastig voor te stellen is om te communiceren met haar. Haar te eren als een levend wezen of om een ritueel uit te voeren voor haar. Als we eerlijk zijn, zullen we in onszelf een verlangen voelen om meer verbonden, meer geaard, om ons meer thuis in deze wereld te voelen. Dit verlangen kan leiden om een blik te werpen op onze voorouders waar we vandaan komen. Daarmee terug naar onze wortels te gaan. Wat ons recht in het hart van de aarde en in een diepere verbinding met de aarde en de natuur brengt. We hebben en dragen dus allemaal deze wijsheid als een essentieel onderdeel van wie we zijn in ons. Door middel van opstellingen en rituelen gaan we het contact hiermee weer activeren en herstellen.

SAMEN EN ALLEEN ZIJN IN DE NATUUR

We zullen dus in deze Soul Quest veel samen buiten werken maar ook alleen zijn in de natuur. We gaan samen het bos in waar we onze eigen gezamenlijke kracht plek hebben en waar we zullen ervaren en voelen wat gezien wil worden. Je ervaart daarnaast op het terrein rond het huis in afzondering de wijsheid van je eigen cirkel, je krachtbron je eigen boom en familieveld waar je per dag diep contact mee maakt.

Door aan deze Soul Quest mee te doen, ga je terug naar je wortels. We vinden daarmee onze bron en laten ons voeden vanuit onze essentie.

INHOUDELIJK

In deze Sjamanistisch Systemische Soul Quest maken we gebruik van meditatie, lichaamswerk, sharing, rituelen, healing stones, bomen als krachtbron, (familie)opstellingen in samenwerking met de wijsheid van de natuur, de Akasha kroniek  en vorige levens als krachtbron. Dit alles om de verbinding met de natuur, onze ziel en onze voorouders weer meer te voelen.

De Soul Quest wordt gegeven door Jacqueline de Vries en Atten van der Vlugt. Beide zijn Systemisch opgeleid door Hylke Bonnema en door het volgen van vele andere trainingen. Ze geven samen ook de Jaartraining Sjamanistisch Systemisch werk die elk jaar start in okt.

INFO

INFO

De Soul Quest wordt begeleid door Atten van der Vlugt en Jacqueline de Vries. Samen werken ze onder de naam SoulMovements.

Datum:
Soul Quest 24 t/m 28 april

Programma 1 e dag aankomst in de middag tussen 13.00 en 15.00/15.30 opstart programma, 18.30 diner en 20.00 avond programma.

Dag 2 3 en 4 ochtendprogramma van 9.00-14.00-middag van 16.30-18.00 -avond programma 20.00-22.00

5 e dag ochtendprogramma tot +/_13..00  In de middag na de lunch vertrekken we weer naar Nederland.

Bijdrage €575,- voor de Soul Quest incl 21% BTW en voor eten, drinken en 4 overnachtingen in meerpersoons kamers.

Je kunt natuurlijk ook zelf een tent meenemen en lekker buiten slapen.

Wil je een aparte zakelijke factuur voor je bedrijf? dat kan, dan komt de BTW er bovenop. Stuur dan een email voor aanmelding naar info@lichtcentrumamsterdam.nl

Max. aantal deelnemers is 6 en minimum is 3.

Na aanmelden en betalen (of via de onderstaande link of via zakelijke factuur) is je plek gereserveerd. 
Kijk hier voor de annulering voorwaarden. 

Plek: Het huis staat in het dorp Bay in de streek de Thiërarche in Noord Frankrijk
NB. Voor de instelling om het te vinden met auto via Google Maps of TomTom is het adres Blanchefosse et Bay Grande rue 1.
Bay ligt 1 km verder dan Blanchefosse het zijn twee aparte dorpen.

Sjamanistisch Systemische Soul Quest

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE meer info?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE Tel: 06 270 58 125
OF NEEM CONTACT OP MET ATTEN
Tel:06 28736028
Email: info@atten.org

Ervaringen van cliënten: