Soul Quest

Soul Quest

Met deze Soul Quest in Noord Frankrijk steken we een oude spirituele praktijk in een nieuw jasje. We gaan de essentie van ons wezen onderzoeken en nieuwe inzichten vinden. We zonderen ons af in de natuur, weg van de dagelijkse beslommeringen met internet en onze smart phones. Vier nachten, vijf dagen naar Noord Frankrijk. Daar is zo min mogelijk afleiding. Back to Basic.

De intentie van de Soul Quest is jezelf weer meer als onderdeel van de natuur te ervaren, jezelf te aarden in jouw leven. Verbinden met de natuur de aarde en je voorouders.  De Soul Quest is een ritueel om jezelf en jouw verbinding met de wereld om je heen te onderzoeken. Je eigen wijsheid en eigen liefde meer te laten stromen. Je eigen ware natuur te vinden.

Sjamanistisch Systemisch werk

In het Sjamanisme en Familieopstellingen is je familie/voorouder veld een heel belangrijk onderdeel. Het gaat er beide vanuit dat diegenen die jouw zijn voorgegaan, jouw ouders, hun ouders en hun ouders dat dat een diepe verbinding schept met de aarde waarop we leven. Met Sjamanistisch Systemisch werk onderzoeken we de relatie en verbinding met ons familieveld, de natuur en met het grotere geheel.

Terug naar je essentie

De aarde, heeft een ziel, net als alles wat er op leeft. We zijn afhankelijk van deze aarde. Velen van ons hebben zich zo losgekoppeld van de aarde dat het vreemd en lastig voor te stellen is om te communiceren met haar. Haar te eren als een levend wezen of om een ritueel uit te voeren voor haar. Als we eerlijk zijn, zullen we in onszelf een verlangen voelen om meer verbonden, meer geaard, om ons meer thuis in deze wereld te voelen. Dit verlangen kan leiden om een blik te werpen op onze voorouders waar we vandaan komen. Daarmee terug naar onze wortels te gaan. Wat ons recht in het hart van de aarde en in een diepere verbinding met de aarde en de natuur brengt. We hebben en dragen dus allemaal deze wijsheid als een essentieel onderdeel van wie we zijn in ons. Door middel van opstellingen en rituelen gaan we het contact hiermee weer activeren en herstellen.

Samen en alleen zijn in de natuur

We zullen dus in deze Quest veel samen buiten werken maar ook alleen zijn in de natuur. We gaan samen het bos in waar we onze eigen gezamenlijke kracht plek hebben en waar we zullen ervaren en voelen wat gezien wil worden. Je ervaart daarnaast op het terrein rond het huis in afzondering de wijsheid van je eigen cirkel, je krachtbron je eigen boom en familieveld waar je per dag diep contact mee maakt.
Door aan deze Soul Quest mee te doen, ga je terug naar je wortels. We vinden daarmee onze bron en laten ons voeden vanuit onze essentie.

Inhoudelijk

In deze Sjamanistisch Systemische Soul Quest maken we gebruik van meditatie, lichaamswerk, sharing, rituelen, healing stones, bomen als krachtbron, (familie)opstellingen in samenwerking met de wijsheid van de natuur. Dit alles om de verbinding met de natuur, onze ziel en onze voorouders weer meer te voelen.

Sjamanistisch Systemische Soul Quest

  Soul Quest Noord Frankrijk INFO

De Soul Quest wordt begeleid door Atten van der Vlugt en Jacqueline de Vries. Samen werken ze onder de naam SoulMovements.

Datum:
Soul Quest Voorjaar 2020 is van 22 tm 26 April
Soul Quest Najaar 2020 is van 16 tm 20 sept.

Programma 1 e dag aankomst in de middag tussen 13.00 en 15.00/15.30 opstart programma, 18.30 diner en 20.00 avond programma.
Dag 2 3 en 4 ochtendprogramma van 9.00-14.00-middag van 16.30-18.00 -avond programma 20.00-22.00
5 e dag ochtendprogramma tot +/_13.00  In de middag na de lunch vertrekken we weer naar Nederland.

Bijdrage €300,- voor de Soul Quest incl 21% BTW
+ €150,- voor eten, drinken en 4 overnachtingen in meerpersoons kamers.
Je kunt natuurlijk ook zelf een tent meenemen en lekker buiten slapen.

Wil je een aparte zakelijke factuur voor je bedrijf? dat kan, dan komt de BTW er bovenop. Stuur dan een email voor aanmelding naar info@lichtcentrumamsterdam.nl

Max. aantal deelnemers is 6 en minimum is 3.
Na aanmelden en betalen (of via de onderstaande link of via zakelijke factuur) is je plek gereserveerd.

Plek: Het huis staat in het dorp Bay in de streek de Thiërarche in Noord Frankrijk
NB. Voor de instelling om het te vinden met auto via Google Maps of TomTom is het adres Blanchefosse et Bay Grande rue 1.
Bay ligt 1 km verder dan Blanchefosse het zijn twee aparte dorpen.
Meer info over huis en plek www.boerderijbay.nl

Wil je meer weten? Vragen? mail dan naar jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl of bel haar op 0627058125 of mail naar info@atten.org of bel Atten op 0628736028

Kijk ook eens op onze Facebookpagina Soulinmovements

Ervaring van deelnemers:

Ik heb genoten van de diepe stilte, daar waar we werkten aan onszelf en het familieveld. Het concert van de vogels, die lente jubelden en het stromen van het water in de beek….goed, meer dan goed. Ah, en natuurlijk de bomen! Het contact met de natuur verdiepen en het magische ervan ervaren heeft me enorm geïnspireerd en het nodige verteld en laten zien, ook daar ben ik dankbaar voor.Nu ruim een week terug voel ik me nog steeds lichter, opgeruimd en blij van binnen. Ja, Jacqueline en Atten, mijn dank is groot!
De heerlijk, eerlijke waarheid van Jacqueline die leiding en sturing geeft
precies waar nodig en voor mij maakt dat ik me meteen thuis voel.
Het heerlijke, eerlijke eten van Atten dat zeker bijdraagt aan het helende geheel, zoals het ritme van zijn trommel en de klank van zijn stem uitnodigen om open te gaan. Deze dagen hebben mij veel gebracht en diepe indruk gemaakt, heel bijzonder en eigenlijk helemaal niet in woorden te vatten…het voelt goed!
Liefs van Perla.

Op Soulquest gaan was mijn beste besluit van 2018! Gedragen door het wijze bos, de bezielde leiding van Atten en Jacqueline, de wind met al haar boodschappen en de veilige groep hebben mij in contact gebracht met mijn ware natuur …Luister of de wind je naam fluistert en ga! You won’t regret it. A.

“Liefdevolle en wijs begeleid door Atten en Jacqueline, weer één worden met de natuur. Ruimte voor veel, een innerlijke reis op een prachtplek. Daar kon ik nog lang op teren. Het was een ervaring die voorbij woorden gaat. Voel me dankbaar! “ Karin Seine

“Wishing you en Jacqueline all the best op jullie prachtige soul-releasing reis! prachtig werk wat jullie doen. het heeft mij heel veel gebracht: herINnerd aan mn natuurlijke zijn, leren intunen op de natuur. en wat heeft die veel te vertellen! zo heb ik ook beter leren luisteren naar MIJN natuur en heb sindsdien zoveel over mezelf geleerd wat ik nog niet wist.
Mijn proces van trauma healing en in mijn volwassen kracht gaan staan heeft daarmee een enorme lucht genomen. Door nu nog beter te kunnen intunen in de gouden kern die goed genoeg is-anytime anywhere- en van daaruit mijn leven vorm te geven.
Hoop dat jullie dit met dit cadeau en met jullie warme persoonlijkheid nòg meer mensen op reis mogen nemen door de natuur naar hun eigen natuur❤️” Andrea

De Soul Quest was voor mij een prachtige innerlijke reis. Jacqueline en Atten weten hoe ze het neerzetten van een programma kunnen combineren met het afstemmen op wat past en nodig is in de groep en voor ieders individuele proces. De combi van sjamanistische rituelen, ‘gewoon zijn’ in de natuur en diverse vormen van opstellen, heeft mij dieper doen zakken in de verbinding met mezelf. Toen ik na de Soul Quest thuiskwam voelde ik mij meer geland ‘op mijn plek’ in mezelf en in mijn familiesysteem en kon ik ervaren hoe alles plots kan gaan stromen. En nu, enkele maanden later, stroomt het nog steeds.   Krista