Spirituele opstellingen

Spirituele opstellingen voor thema’s uit vorige levens

De laatste tijd werk ik met behulp van de methode van familieopstellingen op een manier waarbij diepere velden dan alleen het familiesysteem zichtbaar worden. Je zou deze velden als vorige levens en ziel’s velden kunnen omschrijven. Maar ook als velden tussen verschillende levens door.
Bij spirituele opstellingen werk ik vooral met dat wat nog dieper verborgen ligt en nog voorbij het familie veld kan gaan. Dit kunnen thema’s en trauma’s zijn die kunnen liggen uit vorige levens die nog steeds doorwerken in je. Het lichaam heeft namelijk een apart celgeheugen waarin je dit hebt opgeslagen. Elke keer blijft deze opgeslagen energie weer opspelen als je weer in een soort gelijke situatie komt.

Emotie of gevoel wat je niet opgelost krijgt?

Patronen die je tegenkomt kunnen lijken op dezelfde soort als waar je tegen aanloopt in je familie. Die je gespiegeld krijgt in je leven maar waar je maar niet van af komt ook al heb je al wat opstellingen gedaan. Het kan een soort van diepe angst of gevoel zijn wat je toch maar niet opgelost krijgt. Waarvan je intuïtief aanvoelt dat het dieper ligt. Het is zeker niet bedoeld als afweer voor thema’s uit de familiegeschiedenis. Het is werkelijke een diepere subtielere laag die zich aandoet bij spirituele opstellingen en die parallel kan lopen aan het familieveld.

Spirituele opstellingen

Vorige Levens

Ik had zelf jaren lang last van een angst die sterk opspeelde als ik op een positie kwam die me heel erg zichtbaar maakte. Het zweet brak me dan uit en het liefst wilde ik dan weglopen en wegschuilen. Ik wist waar ik heen wilde met mijn werk maar deze angst blokkeerde me. Tegelijkertijd speelde dit zelfde thema ook in mijn familie. Ging ik echt doen wat ik wilde dan werd ik publiekelijk gekleineerd en belachelijk gemaakt. Beelden van vorige levens dienden zich steeds aan. Achteraf kan ik dit nu veel beter zien en begrijpen. We hebben natuurlijk een hele periode gehad in onze geschiedenis in Europa waar vrouwen en mannen verbrand, opgehangen etc werden omdat ze geloofden op hun manier. Heel wat zielen lopen daar nu tegen aan nu ze meer naar buiten willen komen om vanuit hun waarheid te leven.
Voor iedereen kan het weer een ander thema zijn wat speelt en wat doorwerkt.

Hoe gaan Spirituele opstellingen in de praktijk?

Ik werk vooral intuïtief door me af te stemmen op jouw energie. Je verhaal, waar je tegen aanloopt, je vraag of vragen. Van daar uit komen we tot de kern vraag die we dieper gaan onderzoeken door middel van een opstelling. Ik werk met blaadjes en andere vloerankers waar we de vraag mee gaan onderzoeken. We laten ons leiden door het wetende veld, door wat er speelt en gevoeld wordt. We gaan zo samen op reis.

produkten25

Spirituele opstelling INFO

De eerste Spirituele opstelling die je bij me doet duurt vaak rond de 2 uur, we hebben dan een gesprek en een opstelling. Ik ga er vanuit dat je al ervaring hebt en meerdere opstellingen hebt gedaan. Je kunt na één keer al voldoende inzicht hebben maar het kan ook zijn dat er meerdere opstellingen nodig zijn. Mijn tarief voor particulieren is € 95,- opstelling. Dit is incl 21% BTW.

Ben je geinteresseerd en wil je een afspraak maken?

Neem dan contact op met Jacqueline

Tel: 06 270 58 125
Mail: mail@lichtcentrumamsterdam.nl