Familieopstellingen Seizoen Specials

Familieopstellingen Seizoen Specials

Een Familieopstellingen Special in het Lichtcentrum Amsterdam is geschikt voor iedereen die al eens opstellingen hebben gedaan of voor mensen die eens willen ervaren hoe dit nu in zijn werk gaat. Elk seizoen zijn er 1 of twee Familieopstellingen dagen.
De opstellingen kunnen gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Familieopstellingen zijn er voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen. Dit kunnen vragen rondom zijn ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je werk, maar ook als je wilt achterhalen waarom je je verloren, verdrietig, boos, depressief of angstig voelt.

Snel tot de kern van een probleem

Door familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Familieopstellingen kunnen dus gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen, gevoelens of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Wil je meer over de achtergrond en ontstaan van Familie opstellingen lezen? kijk dan op deze pagina.

Hoe gaat dat op zo een Familieopstellingen Special?

Op de dag is er plek voor 5 opstellingen je kunt dus je zelf een vraag inbrengen, maar je kan ook als representant in een familieopstelling meedoen. Als je zelf een vraag inbrengt mag je gratis iemand meenemen, mits die als representant wilt meedoen op de dag. De ervaring is dat je zowel als vragensteller en als je als representant staat in een opstelling, je nieuwe inzichten krijgt. Representant zijn is een mooie manier om de kracht van een opstelling te ervaren. Het is vaak zo dat je niet voor niets op deze plek staat, de innerlijke bewegingen die je ervaart zijn ook helend voor jou. 

Begeleiding

De dag wordt gegeven door Jacqueline de Vries, voormalig partner van de Academie voor Familieopstellingen van Hylke Bonnema.
Wil je liever toch niet in een groep? Je kunt altijd ook een individuele Familieopstelling doen mocht je een thema verder willen uitdiepen. Je kunt dan een afspraak maken met jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl

Familie opstellingen avond

Familieopstellingen Special  INFO

De bijdrage is €95,- voor een eigen opstelling en gratis iemand mee. Voor representant is het €35,-

Tijd is van 10.00- 18.00   de inloop is vanaf 9.45 we starten 10.00.

Datums: Elk seizoen dus in de Lente, Zomer, Herfst en in de Winter zijn er deze Familieopstellingen Specials. Deze kun je vinden op de agenda/evenementen lijst en je kunt je daar ook aanmelden. De volgende is op 21 juni  Deze is vol voor vraagstellers maar er is nog plek voor representanten Familieopstellingen Zomer Special

Er is een extra Familieopstellingen Zomer Special gepland op 12 juli .

Deze dagen worden gegeven door Jacqueline de Vries.
vragen of info? mail naar jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl of bel 0627058125

Ervaringen van mensen:

Mooie ervaring met de familie opstellingen. Hierin werd duidelijk dat mijn vader mij beschermde en dat ik nu mag groeien. Echt een aanrader deze energetische plek voor familie opstellingen en deskundige begeleiding van Jacqueline de Vries DANKBAAR