Familieopstellingen in vaste groep

Familieopstellingen in vaste groep

Familieopstellingen in vaste groep verband is geschikt als je al wat meer ervaring hebt in Familieopstellingen en je een plek zoekt waar je met vaste regelmaat terecht kan. Een veilige setting zoekt voor je vragen en thema’s waar je tegen aanloopt. Door weer geregeld in de energie van het veld te staan ga jezelf steeds beter leren af te stemmen en beter leren aanvoelen van de subtielere energiën die er zijn.

Verdieping

Het is een geschenk aan jezelf, deze verdieping van je persoonlijke ontwikkeling in vast groep verband. Daarnaast brengt het je een breder, dieper inzicht en bewustwording van je familiesysteem. Als je meer jezelf wilt terugvinden, jezelf meer wilt accepteren en zien wie jij bent en wat je plek is in je familie, je tevens op zoek bent naar meer bezieling in je leven, dan is dit de plek voor jou.

Je plek gaan innemen

We komen om de maand met deze vaste groep bij elkaar om opstellingen te doen op een dinsdag avond. We starten met een meditatie en sharing en van daaruit gaan we elke keer een aantal opstellingen doen. Ben je er aan toe om je plek in te nemen?

Deze vaste groep Familieopstellingen wordt begeleidt door Jacqueline de Vries. Ze is oa. opgeleid door Hylke Bonnema en is voormalig Partner van de Academie voor Opstellingen. Meer weten over haar achtergrond? kijk dan hier

Familieopstellingen in vaste groep

Familieopstellingen in vaste groep INFO

Je bijdrage is € 198,- incl BTW per blok en je tekent steeds voor een periode van 7 keer in. Je kan twee keer een avond missen en die kan je vervolgens later weer inhalen. Meedoen met deze groep is een commitment naar jezelf (en naar de groep) om te kiezen voor aanwezig zijn en groei.

Datums: 13 feb. 13 maart, 10 april, 15 mei, 12 juni, 10 juli, 11 sept. 16 okt.
Tijd: 19.30-22.30 inloop vanaf 19.00

Max. aantal deelnemers 10

Je kunt altijd insteken in de groep. Heb je ervaring met opstellen? wil je met een regelmaat in een vaste groep je eigen ontwikkeling blijven ontwikkelen en jezelf blijven inspireren? bel of mail me dan!
0627058125 of mail
jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Jacqueline