Familieopstellingen avond Amsterdam

Familieopstellingen avond Amsterdam

Een Familieopstellingen avond in het Lichtcentrum Amsterdam is geschikt voor iedereen die al eens opstellingen hebben gedaan of voor mensen die eens willen ervaren hoe dit nu in zijn werk gaat. De avonden kunnen gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Familieopstellingen zijn er voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen. Dit kunnen vragen rondom zijn ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je werk, maar ook als je wilt achterhalen waarom je je verloren, verdrietig, boos, depressief of angstig voelt.

Snel tot de kern van een probleem

Door familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Familieopstellingen kunnen dus gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen, gevoelens of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Wil je meer over de achtergrond en ontstaan van Familie opstellingen lezen? kijk dan op deze pagina.

Hoe gaat dat op zo een Familieopstellingen avond?

Op de avond kun je zelf een vraag inbrengen, of als representant in een familieopstelling meedoen. De ervaring is dat je zowel als vragensteller en als je als representant staat in een opstelling, je nieuwe inzichten krijgt. Ook als je nog niet bekend bent met Familieopstellingen is dit een kans deze bijzondere en krachtige werkvorm eens aan den lijve te ervaren. Er is plaats voor een aantal opstellingen per avond. We volgen hierin het veld wat laat zien en voelen welke vraag er op dat moment het meest urgent is. Dus een opstelling ‘reserveren’ is niet mogelijk. We vertrouwen erop dat iedereen precies eruit haalt wat nodig is op dit moment.

Begeleiding

De avond wordt gegeven door Jacqueline de Vries, voormalig partner van de Academie voor Familieopstellingen van Hylke Bonnema.
Wil je liever toch niet in een groep? Je kunt altijd ook een individuele Familieopstelling doen mocht je een thema verder willen uitdiepen. Je kunt dan een afspraak maken met jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl

Familie opstellingen avond

Familieopstellingen avond Amsterdam INFO

  • De bijdrage is €39,- pp.
  • Aanmelden kun je via de knop hieronder. Dan kom je in de winkel waar je kan betalen en daarmee sta je geregistreerd om mee te doen voor de avond Familieopstellingen.
  • Tijd is van 19.30 -22.30  de inloop is vanaf 19.15 we starten 19.30.
  • Datum is nog niet bekend.
  • Deze avond wordt gegeven door Jacqueline de Vries.
    vragen of info? mail naar jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl of bel 0627058125

Ervaringen van mensen:

Mooie ervaring met de familie opstellingen avond. Hierin werd duidelijk dat mijn vader mij beschermde en dat ik nu mag groeien. Echt een aanrader deze energetische plek voor familie opstellingen en deskundige begeleiding van Jacqueline de Vries DANKBAAR