Familie Opstellingen December Special

Familie Opstellingen December Special

Door familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Familieopstellingen kunnen dus gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen, gevoelens of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien.
Met de December maand kan je vragen hebben als: Hoe sta ik er dit jaar in met betrekking tot mijn relaties ? Hoe verhoud ik me met de mensen uit mijn directe familie? Wat kan ik nog in mezelf veranderen en meer grip op krijgen? Welke zaken houden me nog steeds bezig? Maar ook kan het gaan over een gevoel wat maar blijft maar terug komen wat je maar niet getransformeerd krijgt. Waarin wil ik dit jaar nu nog echt meer licht in brengen?

https://lichtcentrumamsterdam.nl/familie-opstellingen-december-special/

Hoe gaat het op deze FAMILIEOPSTELLINGEN DAG?

Er is plaats voor zes deelnemers die een vraag kunnen inbrengen. Iedereen krijgt zijn eigen opstelling. Het kan een langere of korte zijn al naar gelang het thema. Je kan die dag een vriend, vriendin of partner gratis meenemen die geïnteresseerd is in dit werk en er meer van wilt weten. Of die je mee wilt voor support. Een voorwaarde is dat hij of zij als representant in de opstellingen mee wilt doen.
Als je nog niet bekend bent met Familieopstellingen is dit een kans om deze bijzondere en krachtige werkvorm eens aan den lijve te ervaren.

 

INFO Familie Opstellingen December Special

Vanaf 10 uur is de inloop we starten om 10.30 en eindigen rond 18.00.
Zelf je lunch graag meenemen. Ik zorg voor soep, koffie thee koekjes etc.

Wil je meer vooruitgang in je leven? het nieuwe jaar met meer inzichten en een ruimer gevoel ingaan? Meld je dan hieronder aan!

De dag wordt gegeven door Jacqueline de Vries

Bijdrage €89,-  incl. 21% Btw. Max. 6 betalende deelnemers. ( Wil je een aparte zakelijke faktuur die je kan aftrekken voor je bedrijf dan komt de Btw erbij)