Individuele Coaching

Individuele Coaching voor helderheid en richting

Individuele Coaching biedt inzicht, beweging en richting. Als je vast bent komen te zitten in iets waar je maar niet uitkomt. Je nu een stap wil maken wat je alleen niet lukt. Wanneer je voelt dat er meer is in jou en je je eigen ziel wilt volgen.

De druk van de buitenwereld versus je eigen innerlijke wereld, dat kan bij elkaar een heleboel onrust in je hoofd veroorzaken. Vanuit je hoofd wil je vaak je problemen analyseren en oplossen, maar de oplossing zit in het voelen, ervaren wat er in je van binnen leeft en wat er nu gezien wil worden. Systemisch kijken biedt je een ander perspectief. Je bent namelijk altijd onderdeel van een groter geheel.

Van denken naar voelen

Het hoofd heeft veel te veel waarde gekregen in onze maatschappij maar het leven speelt zich daar niet alleen af. Met je hoofd en je denken alleen vindt je niet de ingang naar een oplossing. In je lichaam, je hart en je buik, voel je wat er speelt en waar je staat. Leven speelt zich niet af op een logische of rationele manier, daar voorbij ligt een hele wereld te ontdekken. We werken naar meer bewustwording zodat je steeds helderder kan zien waar jij nu mee verstrikt bent en hoe je kan bewegen naar vrijheid in verbinding.

Soms zitten we vast in een verhaal

Soms zitten we te vast in oude verhalen en ideeen. Verhalen over dingen die steeds terugkomen. Dan moeten we het verleden aankijken en ons afvragen hoe we ons daar nu werkelijk mee verhouden met wat daar is. Hoe staan we bv ten opzichte van onze ouders en familie? In onze relaties? Ons werk? Wat zijn de onafgemaakte zaken die ons nog bezighouden in het hier en nu? Welke overtuigingen houden ons steeds tegen en maken dat we vast komen te zitten?

Persoonlijk leiderschap

Je kan er mee blijven doorlopen tot je helemaal vast komt te zitten. Of je kan jezelf de vraag stellen ben ik echt op zoek naar meer persoonlijk leiderschap over mijn eigen leven? Leiderschap in de zin dat jij aan het roer staat van je bestaan en keuzes kan en wil maken in wat jij werkelijk belangrijk vindt? Wat is jouw persoonlijke visie van je leven? Hoe wil jij verschijnen en zijn in de wereld? Waar wil je jezelf in ontwikkelen? Waar wil je verantwoording voor gaan nemen?

persoonlijke coaching

Wat zijn jouw wensen en verlangens?

Wat wens je voor jezelf? Waar verlang jij nu naar? Wie wil jij zijn?
Ben je op zoek naar nieuwe perspectieven, wil je iets doorbreken? meer loskomen van oude patronen? wil je bewegen naar nieuwe vormen en transformeren van oude beperkende overtuigingen? Loslaten van zelfkritiek en hervinden van je eigen ziels kracht en zelfliefde? Neem dan een stap voor uit naar de toekomstige jij die je wenst te worden.

Wordt het tijd?

Wil je verder omdat je weet dat het zo niet langer kan, je in rondjes blijft doorlopen en niet verder komt? Voel je dat het nu echt tijd wordt? Dan kan je een coaching traject volgen bij mij. We gaan dan in een serie van afspraken dieper kijken. Jij bepaalt de vraag of thema waar je mee aan de gang wilt en jij bepaalt het tempo. We kunnen vaste afspraken maken of je kan komen wanneer je weer voelt dat er een stap te nemen is.

Individueel Coaching Traject

Ik bied je in een individueel coaching traject een serie van 4 sessies, met daarin inzichtgevende gesprekken en opstellingen rondom de thema’s en vragen waar je tegenaan loopt en waar je meer inzicht en beweging in wilt. Daarnaast werk ik met meditatie en lichaamswerk om meer in je lijf te komen. 

persoonlijke coaching

Individuele Coaching INFO

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur.
Prijs €380,- incl. btw voor 4 keer. (Per 1 febr. wordt dit tarief verhoogd naar €440,-)
Kom je via een werkgever of wil je een faktuur? dan geldt het tarief van bedrijf coaching.

Wil je weten wie ik ben en of je bij mij aan het juiste adres bent? Dan kan je me mailen voor een bel afspraak of een keer komen op de open avond Familie Opstellingen.

Ben je geinteresseerd en wil je een afspraak maken? Je bent welkom!

Neem contact op met Jacqueline

Tel: 06 270 58 125
Mail: info@lichtcentrumamsterdam.nl