Business Coach

Als business coach ben ik er voor jou als ondernemer om elk thema, vraag of probleem waar je tegen aanloopt in je onderneming samen dieper uit te zoeken.

Ben je Zzpr, freelancer of ondernemer met een klein team en zit je met vragen en wil je ze tegen iemand aanhouden?  Loop je als ondernemer vast in dingen en kom je er alleen niet meer uit? Wil je jouw werk in je bedrijf meer betekenis en bezieling geven? Heb je moeite met rondkomen en last van financiele dips? Of heb je vaker last van oververmoeidheid, overprikkeling en zit je tegen een burn out aan?

Kortom is het tijd om wat beweging en stroming aan te gaan brenge

ONDERNEMEND LEIDERSCHAP

Leiding en sturing geven aan je bedrijf is eerst leiding en sturing geven aan jezelf. Waar sta je in het leven, wat vind je belangrijk en waar wil je naar toe met jezelf en je bedrijf. Ondernemer zijn is steeds weer keuzes maken en kijken en voelen wat je wilt. Maar soms zijn dat er teveel en heb je een mede ondernemer nodig die met je meekijkt en een (ander) licht brengt op de zaak. Opstellingen werken heel goed hierin om te kijken wat er blokkeert om stappen te zetten.

ONDERNEMERS LIGGEN MIJ AAN HET HART!

Ondernemers liggen me aan het hart omdat ik er zelf een ben. Ik weet waar je tegenaan kan lopen en hoe je soms wat steun in de rug of wat diepere inzichten nodig hebt om geïnspireerd en bezield verder te kunnen met je bedrijf. Of dat je juist iets heel anders wilt gaan doen en je dus iets moet loslaten. Ik ben nu aan mijn 4e bedrijf bezig dus ik spreek uit eigen ervaring.

Ik hanteer in de bedrijfs coaching een aantal methodes die goed werken en resultaat bieden. Door het werken met opstellingen kunnen we kijken wat er speelt op een onbewuste laag. Dat kan zijn in je bedrijf maar ook wat er op persoonlijk vlak doorwerkt in je bedrijf. Je neemt namelijk jezelf altijd mee.

VISIE

Mijn visie over ondernemen heeft altijd afgeweken van de standaardvisie. Ik weet dat als je werkelijk doet waar je super blij en waar je helemaal in opgaat dat het geld erachter aan komt. Je kan het nieuwe tijd ondernemen noemen, ik doe het al heel lang zo en dat heeft geresulteerd in een aantal succesvolle bedrijven.

Door je teveel te laten leiden door de buitenwereld verlies je vaak je eigen autonome koers. Als je de hart/ziel’s energie kan volgen die er is in je en je daar op afgestemd bent dan komt de moeiteloze flow er ook weer in. 

Ik gebruik naast opstellingen inzicht gevende gesprekken, meditaties en lichaamswerk indien nodig. Verder zet ik al mijn persoonlijke ervaring en kennis in om je te helpen je eigen pad bezield verder te bewandelen.

Business Coaching Traject INFO

INFO

Een coaching sessie duurt gemiddeld 2 uur. Mijn tarief voor ondernemers is €150,- excl. 21% btw. Kies je voor een traject van 3 keer dan betaal je  €400, -excl btw. We stemmen het tempo van de sessies af op jouw behoefte. Jij geeft steeds weer aan wanneer je verder wilt

Bedrijfs Coaching

BEN JE GEINTERESSEERD EN WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET JACQUELINE
Tel: 06 270 58 125
[instagram-feed]