Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Je Vader | Workshop Familieopstellingen VOL

7 juni | 10:30 - 17:30

€65 – €110

Tickets

Unlimited beschikbaar
Je Vader | Workshop Familieopstellingen 2 pers110.00Inschrijving voor 2 personen voor Je Vader opstelling
Unlimited beschikbaar
Je Vader | Workshop Familieopstellingen65.00Inschrijving voor Je Vader workshop familie opstelling

Je Vader |thema workshop familieopstellingen

Je vader, hoe is je relatie nu met hem? Volg je je eigen pad of eigenlijk die van hem? Waar wil je nog zijn goedkeuring? Waar ben je nog op zoek naar als dochter of als zoon? Als dochter kan je bv de plaats van je moeder hebben in genomen en daarom niet je eigen plek als vrouw innemen. Als zoon kan je bv nooit zijn evenbeeld worden en blijf je daar misschien onbewust toch naar streven.
Als dochter kan je je niet gezien of gesteund hebben gevoeld , als zoon kan je dat ook. Vaak gaat alle aandacht naar de moeder maar je vader is minstens zo belangrijk om eens nader te onderzoeken.

Je kan je er rationeel mee verhouden of er nog emotioneel over zijn. Over hoe het wat er gebeurt is en waar je het allemaal wel of niet mee eens bent, of wat wel of niet goed voelde en hoe je het eigenlijk wil.
Je afgescheiden ervan houden en weerstand ertegen bieden helpt je niet verder, het worden verhalen in je hoofd die zich steeds weer herhalen. Die je vaak ook gespiegeld ziet en terug krijgt door je omgeving.

Het proces van accepteren en zien hoe hij is, wie hij is en hoe hij geworden is wie hij is, helpt wel. Jij bent een onderdeel van het familiesysteem of je het wilt of niet. Door erin te stappen zie je en voel je het, je voelt en ervaart het op een bredere diepere bewust zijns laag. Je voelt waar je verstrikt of loyaal nog mee bent. Het is niet van buitenaf dat de verandering komt, het komt bij jou van binnenuit. Dat is de beweging die je verder brengt, verder op het pad van je leven, verder op het pad van het verruimen van je liefde.

Wat heb jij nog uit te zoeken met je vader? Wat valt er nog op te ruimen? Wat wil jij doorbreken? Van welk verhaal wil jij nu wel eens loskomen? Wil je je eigen pad gaan volgen?
lees hier verder

Gegevens

Datum:
7 juni
Tijd:
10:30 - 17:30
Kosten:
€65 – €110
Evenement Tags:
, ,
Website:
www.lichtcentrumamsterdam.nl

Locatie

Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
Amterdam, 1023NK Nederland
Telefoon:
0627058125
Website:
www.lichtcentrumamsterdm.nl

Organisator

Jacqueline de Vries
Telefoon:
+316 270 58 125
E-mail:
info@lichtcentrumamsterdam.nl