Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Je Vader | Familieopstellingen Thema dag 16 juni 2023 | Vol voor eigen opstelling | Nog wel plek voor deelnemers/respresentanten |

16 juni | 10:00 - 18:00

€50,00 – €130,00
Je vader, hoe is je relatie nu met hem? Volg je je eigen pad of eigenlijk die van hem? Waar wil je nog zijn goedkeuring of erkenning? Waar ben je nog op zoek naar als dochter of als zoon? Als dochter kan je bv de plaats van je moeder hebben in genomen en daarom niet je eigen plek als vrouw innemen. Als zoon kan je bv nooit zijn evenbeeld worden en blijf je daar misschien onbewust toch naar streven. Als dochter kan je je niet gezien of gesteund hebben gevoeld , als zoon kan je dat ook. Vaak gaat alle aandacht naar de moeder maar je vader is minstens zo belangrijk om eens nader te onderzoeken.
Je kan je er rationeel mee verhouden of er nog emotioneel over zijn.
Over hoe het wat er gebeurt is en waar je het allemaal wel of niet mee eens bent, of wat wel of niet goed voelde en hoe je het eigenlijk wil. Je afgescheiden ervan houden en weerstand ertegen bieden helpt je niet verder, het worden verhalen in je hoofd die zich steeds weer herhalen. Die je vaak ook gespiegeld ziet en terug krijgt door je omgeving.Het proces van accepteren en zien hoe hij is, wie hij is en hoe hij geworden is wie hij is, helpt wel. Jij bent een onderdeel van het familiesysteem of je het wilt of niet. Door erin te stappen zie je en voel je het, je voelt en ervaart het op een bredere diepere bewustzijns laag. Je voelt waar je verstrikt of loyaal nog mee bent.
je vader| familieopstellingen
WAT WIL GEZIEN WORDEN?
Wat heb jij nog uit te zoeken met je vader? Wat valt er nog op te ruimen? Wat wil jij doorbreken? Van welk verhaal wil jij nu wel eens loskomen? Wil je je eigen pad gaan volgen?Het is niet van buitenaf dat de verandering komt, het kan alleen bij jou van binnenuit komen. Dat is de beweging die je verder brengt, verder op het pad van jouw leven, verder op het pad van het verruimen van jouw liefde.

Datum 16 juni 2023

Tijd 10.00-18.00

Op deze dag doen we 3 grote opstellingen. Verder doen we kleine opstellingen voor iedereen om de relatie met je vader te kunnen onderzoeken. We starten om 10.00 inloop is vanaf 9.45 en eindigen rond 18.00
Je kunt je opgeven voor een eigen opstelling, dan is je bijdrage € 130.- (en gratis iemand meenemen) of meedoen als deelnemer/representant, dan is je bijdrage €50,-

Zelf graag je lunch meenemen , wij zorgen voor vega soep, er zijn nootjes, koekjes en wat fruit en natuurlijk koffie en thee. De dag wordt gegeven door Jacqueline de Vries.

Annuleren:
Als je niet kunt, om wat voor reden dan ook,  is dat voor je eigen risico, er is helaas geen restitutie of verschuiven mogelijk. Mits er iemand is die je plek kan overnemen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Je Vader Familieopstellingen Thema dag 16 juni 2023 eigen opstelling
eigen opstelling thema dag Familieopstellingen Je Vader
130,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Je Vader Familieopstellingen Thema dag 16 juni 2023 Deelnemer/Representant
Representant thema dag je Vader
50,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
€50,00 – €130,00
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.lichtcentrumamsterdam.nl

Organisator

Jacqueline de Vries
Telefoon:
+316 270 58 125
E-mail:
info@lichtcentrumamsterdam.nl

Locatie

Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
Amsterdam,Noord-Holland1023NKNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0627058125
Bekijk de site van Locatie