Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jaartraining Sjamanistisch Systemisch werk start 14 okt | nog 2 plekken vrij, waarvan 1 voor een man |

14 oktober | 10:00 - 17:30

€1,795.00

Bij deze training Sjamanistisch Systemisch werk gaan we ervan uit dat alles een ziel heeft, mensen, bomen, dieren, stenen, de aarde, de zon. Alles en iedereen is met elkaar verbonden en maakt onderdeel uit van het grote geheel. Vroeger was de Sjamaan de enige die kon reiken in de zielenwereld en daar healing verrichten door rituelen en andere taken uit te voeren. Doordat de sluiers tussen de onze wereld en de andere dimensies steeds meer open gaan en de frequentie trilling van de aarde verhoogt zijn gewone mensen ook in staat om zelf deze verbinding te ervaren.

FAMILIEOPSTELLINGEN EN SJAMANISME

Familieopstellingen laat de verbondenheid zien van het Familieveld. Bij Sjamanisme is de verbondenheid met voorouders, de natuur en  het grote geheel belangrijk en speelt een grote rol. Deze synthese van Sjamanisme en Familieopstellingen hebben wij Sjamanistisch Systemisch werk genoemd. Zo slaan we een brug tussen deze twee.  Een dieper breder holistisch bewustzijn en heling is hier de gemeenschappelijke grond.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
LCA Jaartraining Sjamanistisch werk 2023
1,795.00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
10:00 - 17:30
Kosten:
€1,795.00

Locatie

Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
Amsterdam,Noord-Holland1023NKNederland
Telefoon:
0627058125
Bekijk de site van Locatie