Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familieopstellingen middag | Vol |

8 februari | 13:00 - 18:00

€45,00 – €130,00

Familieopstellingen middag

Door familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Familieopstellingen kunnen dus gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen, gevoelens of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien.

Door familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Familieopstellingen kunnen dus gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen, gevoelens of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Wil je meer over de achtergrond en ontstaan van Familie opstellingen lezen? kijk dan op deze pagina.

We doen deze middag 3 opstellingen. Je kunt dus zelf een vraag inbrengen, maar je kunt ook als representant in een familieopstelling meedoen. Als je zelf een vraag inbrengt mag je gratis iemand meenemen, mits die als representant wilt meedoen op de dag. De ervaring is dat je zowel als vragensteller en als je als representant staat in een opstelling, je nieuwe inzichten krijgt. Representant zijn is een mooie manier om de kracht van een opstelling te ervaren. Het is vaak zo dat je niet voor niets op deze plek staat, de innerlijke bewegingen die je ervaart zijn ook helend voor jezelf. Uit ervaring blijkt dat iedereen n staat is om dit te doen.
We starten altijd met een meditatie en openen we daarin iedereens familieveld en je krijgt ook uitleg over familieopstellingen.

BEGELEIDING

De middag wordt gegeven door Jacqueline de Vries. Wil je meer weten over mijn opleidingen en trainingen die ik gedaan heb? Kijk dan hier voor mijn CV.

De bijdrage is €130- voor een eigen opstelling en je mag gratis iemand meenemen.

Voor een representant is je bijdrage €45,-

Tijd is van 13.00- 18.00

Annuleren:
Als je niet kunt, om wat voor reden dan ook,  is dat voor je eigen risico, er is helaas geen restitutie of verschuiven mogelijk. Mits er iemand is die je plek kan overnemen. Dan krijg je geld terug minus 5 euro administratiekosten.

 

Vragen of info? mail naar jacqueline@lichtcentrumamsterdam.nl of bel 0627058125.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
8 februari
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
€45,00 – €130,00
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
www.lichtcentrumamsterdam.nl

Organisator

Jacqueline de Vries
Telefoon:
+316 270 58 125
E-mail:
info@lichtcentrumamsterdam.nl

Locatie

Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
Amsterdam,Noord-Holland1023NKNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0627058125
Bekijk de site van Locatie