Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Familieopstellingen middag 11 oktober | vol voor eigen opstelling | wel nog plek voor representanten |

11 oktober | 13:00 - 18:00

€45 – €130

Familieopstellingen middag

De opstellingen kunnen gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Familieopstellingen zijn er voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen. Dit kunnen vragen rondom zijn ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je werk, maar ook als je wilt achterhalen waarom je je verloren, verdrietig, boos, depressief of angstig voelt.

SNEL TOT DE KERN VAN EEN PROBLEEM

Door familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Familieopstellingen kunnen dus gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen, gevoelens of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien.

Op de middag is er plek voor 3 opstellingen.  Je kunt dus zelf een vraag inbrengen, maar je kunt ook als representant in een familieopstelling meedoen. Als je zelf een vraag inbrengt mag je gratis iemand meenemen, mits die als representant wilt meedoen op de dag. De ervaring is dat je zowel als vragensteller en als je als representant staat in een opstelling, je nieuwe inzichten krijgt. Representant zijn is een mooie manier om de kracht van een opstelling te ervaren. Het is vaak zo dat je niet voor niets op deze plek staat, de innerlijke bewegingen die je ervaart zijn ook helend voor jezelf. Uit ervaring blijkt dat iedereen in staat is om dit te doen.
We starten altijd met een meditatie en daarin openen we iedereens familieveld en je krijgt ook uitleg over familieopstellingen.

BEGELEIDING

De middag wordt gegeven door Jacqueline de Vries.

De bijdrage is €130- voor een eigen opstelling.

Voor een representant is je bijdrage €45,-

Tijd is of van 13.00-18.00

Als een datum vol is kun je je altijd opgeven per email om op de wachtlijst te worden gezet.

Annuleren:
Als je niet kunt, om wat voor reden dan ook,  is dat voor je eigen risico, er is helaas geen restitutie of verschuiven mogelijk. Mits er iemand is die je plek kan overnemen. Dan kan je je geld terug krijgen minus €5 adm.kosten.

 

Gegevens

Datum:
11 oktober
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
€45 – €130
Site:
www.lichtcentrumamsterdam.nl

Organisator

Jacqueline de Vries
Telefoon:
+316 270 58 125
E-mail:
info@lichtcentrumamsterdam.nl

Locatie

Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
Amsterdam,Noord-Holland1023NKNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0627058125
Bekijk de site van Locatie