Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Familieopstellingen in vaste groep

13 maart | 19:30 - 22:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
7 woensdag avonden
€198

Tickets

Niet op voorraad!Inschrijving Familieopstelling vaste groep avonden198.00Inschrijving voor 7 avonden familieopstellingen

Familieopstellingen doen in een vaste groep

Deze vaste groep Familieopstellingen is geschikt als je al wat meer ervaring hebt in Familieopstellingen en je een plek zoekt waar je terecht kan voor je vragen en thema’s waar je tegen aanloopt. Je een plek zoekt om je innerlijke proces bij te houden in een veilige setting. Om weer geregeld in de energie van het veld te staan, jezelf steeds beter leert af te stemmen op het veld en beter leert voelen.
Maar ook om samen te komen met een aantal mensen die je beter leert kennen en waar je zo een stukje samen mee oploopt. Je zal merken doordat je in een vaste groep Familieopstellingen doet, de opstellingen sneller en makkelijker gaan door dat we elkaar steeds beter leren kennen.

Het is een geschenk aan jezelf, deze verdieping van je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast brengt het je een breder, dieper inzicht en bewustwording van je familiesysteem. Als je meer jezelf wilt terugvinden, jezelf meer wilt accepteren en zien wie jij bent en wat je plek is in je familie, je tevens op zoek bent naar meer bezieling in je leven, dan is dit de plek voor jou.

We komen om de maand/zes weken met deze vaste groep om Familieopstellingen te doen bij elkaar op een woensdagavond. We starten met een meditatie en sharing en van daaruit gaan we elke keer een aantal opstellingen doen. Daarnaast zullen we werken met lichaamswerk.

lees hier verder

Locatie

Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
Amterdam, 1023NK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0627058125

Organisator

Jacqueline de Vries
Telefoon:
+316 270 58 125
E-mail:
info@lichtcentrumamsterdam.nl