Laden Evenementen

« Alle Evenementen

5 dgse Basis Training Familieopstellingen (VOL)

5 februari | 10:30 - 6 februari | 17:30

€598.95

BASIS TRAINING FAMILIEOPSTELLINGEN

In deze Basis Training Familieopstellingen kom je meer te weten over de basisprincipes, de systemische wetmatigheden, de basis relaties, de ordening hierin en de basishouding van Familieopstellingen.
Wil je graag wat meer leren over Familieopstellingen? Heb je een praktijk of ben je persoonlijk geinteresseerd?
Je ontwikkelt in de training je invoelende waarnemende vermogen en je intuïtie. Je wordt je beter bewust van je lichaam, je leert je af te stemmen op de onderstroom en het veld. Daarnaast geeft de systemische manier van kijken die je ontwikkelt je een nieuw en inspirerend perspectief op de mensen en de wereld om je heen.

ERVAREND LEREN

In deze Basis Training Familieopstellingen ligt het accent vooral op het zelf ervarend leren. Doordat je zelf opstellingen gaat ervaren, ga je je eigen ziel’s pad en eigen familieveld onderzoeken. Je leert aan den lijve hoe familieopstellingen doorwerken op een diepere laag. Door vaker opstellingen te doen ga je beter voelen in jezelf en je leert daarop te vertrouwen. Je durft je steeds meer te openen en  je gaat dieper ervaren wie je bent en waar jij eigenlijk vandaan komt. Het steeds meer bewust worden van je plek en de verbinding met jouw familiesysteem geeft je meer verbondenheid. Hiermee is deze training dus niet alleen een bijdrage aan je eigen ontwikkeling. Afhankelijk van je vooropleiding kun je deze Basis training Familieopstellingen ook gebruiken om een individuele familieopstelling te gaan geven aan je cliënten.

HOE IK WERK

Mijn manier van werken is dat ik me steeds richt op het voelen in het lichaam. Je lichaam heeft namelijk alle wijsheid in zich. Verder is het zo dat ik het veld volg en dat leidend laat zijn. Het volgen betekent dat ik erop vertrouw, dat we durven te zijn en te kunnen blijven bij wat er zichtbaar wil worden in een opstelling. We leren het uit houden om om te gaan met het niet weten en niet meteen op te willen lossen. De nadruk ligt niet op het praten en zinnen zeggen, we werken meer vanuit de innerlijke beweging en gaan hiermee meer richting van het nieuwe opstellen. Je essentie spreekt de taal van de ziel en we volgen vooral deze beweging van de ziel die verder wil gaan. Daarnaast zullen we in de training werken met lichaamswerk en meditatie.

WAT BRENGT DEZE BASIS TRAINING FAMILIEOPSTELLINGEN JE?

  • inzicht in je eigen basisrelaties; moeder, vader, directe familieleden en de ordening hierin. Het werken met de Fontein (boek Els vanSteijn)  komt uitgebreid aan bod.
  • je eigen plek weer innemen in je familie.
  • leren van de theorie van drie systemische basisprincipes, over de basishouding van jou als opsteller,  over de kunst van het ‘systemisch” helpen in relatie tot je clienten..
  • beter leren voelen in je lichaam, waardoor vertrouwen op je gevoel en intuïtie toeneemt..
  • meer contact met je lichaam en je ziel gaan ervaren.
  • inspiratie en zelfvertrouwen in jezelf ervaren doordat je stappen zet in je eigen persoonlijke ontwikkeling
  • systemische manier van kijken ontwikkelen waardoor je meer zingeving en verbinding ervaart.
  • de mogelijkheid om in je eigen praktijk een op een te gaan werken met individuele familieopstellingen dmv de blaadjes methode (vloerankers).
  • intervisie tussen de trainingsdagen door.

BASIS TRAINING FAMILIEOPSTELLINGEN INFO

Deze 5 daagse Basis Training Familieopstellingen wordt gegeven door Jacqueline de Vries. Ze is opgeleid door oa. Hylke Bonnema. Meer weten over haar achtergrond/CV? Kijk dan even hier

Data volgende training is op vrijdag en zaterdag 5 en 6 febr, vrijdag en zaterdag 19 en 20 maart en vrijdag 9 april
Tijd: 10.30-17.30 inloop vanaf 10.00
Prijs: €495,- excl. 21% BTW (bij betaling voor 31-12-2020 voor de oude prijs van 450,- excl 21 % BTW)

max. aantal deelnemers is 6
Hoop jou te gaan ontmoeten! Jacqueline

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
5 daagse Basis Training Familieopstellingen start 5 en 6 febr.
598,95
Onbeperkt

Organisator

Jacqueline de Vries
Telefoon:
+316 270 58 125
E-mail:
info@lichtcentrumamsterdam.nl

Locatie

Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
Amsterdam,Noord-Holland1023NKNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0627058125
Site:
lichtcentrumamsterdam.nl